Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinder. Egyezés. Milyen szöveggel indítson a férfi?
Szia!
Hogy vagy?
(erre mindíg visszaírok)
N
"Csá! Mi a véleményed Madagaszkár belpolitikájáról?"
Teljesen egyedi, ezt biztosan nem írja senki más.
Nézzük az általad kívánt beszélgetést idővel együtt:
F 17:45 - Szia
L 18:37 - Szia
F 19:16 - Hogy vagy?
L 19:24 - Jól és te?
F 19:39 - Én is.
Utána mi lesz? Mit fogsz kérdezni? Ugyanott tartasz, mint a szia előtt...sőt, inkább bebizonyítottad, hogy...ezt inkább nem írom le, mert megsértelek :)
Basszus, ennyi kreativitas legyen mar benned, hogyha valaszol a no, hogy akkor nem annyit irsz vissza, hogy jol. Probalj meg egy osszetett mondatot. Pl hat en egy kicsit faradtan, mert most voltam a kutyammal egy orat szaladni, o a szemelyi edzom (smile). Es akkor mar ket kerdessel vissza is tudsz kerulni a beszelgetesbe (edzes, haziallatok).
Mondjuk nem art, ha van ehhez egy kutyad, meg a fene tudja, hogy a no kutyas-e, vagy sem. En peldaul nem szeretem a kutyakat, de ez egyeni szoc problem. Nem is azert irtam, mert igy szoktam ismerkedni, hanem akartam mutatni egy olyan peldat, amin megerted, hogyha nem toszavakban kommunikalsz, akkor egyreszt a masikban is felmerulnek kerdesek, masreszt te is tovabb tudod vinni a chateles vonalat. Eskuszom, ha lemesz egy ovodaba egy fagyival barmelyik gyerek bemutatja neked ezt a "tudomanyt", mindenrol is csacsognak veled.
Te a pinceben toltotted a gyermekkorod? Elarulnad pontosan hogyan akarod a masikat megismerni, ha egy kerdest sem tudsz feltenni neki? Vagy toled tenyleg ennyire futja, hogy "jol"? Az eletben nem fogsz senkivel 2 szot se valtani igy, minek neked akkor egy no? Legyen aki visszakoszon, amikor hazaersz a munkabol, vagy mi?
Bocs, ha kicsit elragadtattam magam, de ez mar tenyleg a szanalmas kategoria.
43F
"Szia
Koszonom a jobbrahuzas 🙂
Orulok mert igy remelem tudunk beszelgetni es talan egy talakozas is szoba johet majd."
Majd ha valaszol akkor kerdezz es meselj is magadrol.
A pasik ott szurjak el h csak kerdeznek sorozatban idod nincs visszakerdezni magarol egy szot sem. Kb mintha allasinterjun lennel. Hagyd kerdezni a not. Meselj magadrol mond el a velemenyed.
Nem kell tul sok emotikon. Ikonok meg plane nem. Neha egy bok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!