Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire "gáz" manapság, ha még soha nem volt barátnőm? 20/F
Nem nem az a szégyen hogy 12 vagy 20 évesen nem vesztetted el...
és igen sajnos megértem nagyon sok a züllött elfusaralt gerinctelen becstelen elvtelen ember mind ferfiban mind lányban!
És sajnos még külföldön sincs ez másképp 😕😪🙁 ott is az ilyenek vannak többségben! Nagyon nehezen lehet talalni egy olyan lányt akinek helyen van az onertekelese és az onbecsulete de ahogy latom srácoknal is van ez a gerinctelen viselkedés...
Jo most azt sem akarom mondani hogy én szent vagyok nekem is megvannak a hibaim de minden nap próbálom a helyes döntést meghozni hogy ne legyek olyan mint ők!
De az a legrosszabb hogy ez egy nagyon szemvedésteli út mig ők el vannak full boldogan... mert nem rendelkeznek vagy nem akarnak rendelkezni elvekkel és bármely erkölcsi tulajdonsággal...
szoval mar kezdem én is azt hinni hogy mi a faxnak vagyok en is ilyen jobb lenne be olvadni.... 😪😪😓
“Csak bízom benne hogy eljő az idő mikor a világ megadja a lehetőséget hogy változtassunk rajta ezáltal megváltozzék a világ miben élünk”
Semmi gáz sincs benne, sőt, nálam inkább pozitívum, az indokaidat tekintetbe véve. Ne kamuzz! Nincs értelme. Minek festenél magadról hamis képet? Vállald fel önmagad, és aki képes rá, az úgyis értékelni fog majd. :)
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!