Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság még van olyan egy párkapcsolatban, hogy a férfi fizet a nőnek pl egy utazást vagy bármit?
> Vagy puncson ismerkedni :D
Aki a helyesírásra képtelen, proli vagy felkapaszkodott újgazdag családból jövő, "egyszerű" nőket kedveli, annak valóban érdemes. Egyéb esetben nem.
Kérdező: persze, én simán meghívnám a barátnőmet bárhova, ha végre találnék egy normális lányt.
Nem kétlem, hogy sok proli lány van az oldalon, én személy szerint diplomás vagyok és tudok helyesen írni, úgyhogy ne általánosíts.
Bizonyos jellegű párkapcsolatok esetén igen, nyilvánvalóan rendszeressé tehető, de úgy gondolom, hogy ilyen maximum ajándékként, viszonylag ritkán lehetséges a mai Magyarországot és a kereseteket figyelembe véve.
Én speciel utóljára olyan jó 7-8 éve fizettem az aktuális párom hazaútját tőlem, hozzájuk. Nem volt szerencsére egy nagy összeg :D
Igen vannak :)
Én is többször utaztam így,a nyaraláson más dolgokat pl étterem vagy programok fizettem én.
én itt gyk-n ismertem meg több lányt, 3 kapcsolatom is lett belőle
elég sokat fizettem, az első ex ennek köszönhetően pénzéhessé is vált, szóval nem feltétlen jó ez a dolog, mert vérszemet lehet kapni (akkor 21 voltam)
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!