Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság még van olyan egy párkapcsolatban, hogy a férfi fizet a nőnek pl egy utazást vagy bármit?
Előfordult az ilyen, és az is, hogy én vettem neki valami nagyobbat vagy hívtam el valahova.
22/L
Biztosan van.
Én ezt úgy tudnám elképzelni, hogy már együtt vagyunk egy ideje...pár hónapos kapcsolatban nem szívesen fogadnék el egy utazást, de mondjuk 1-1,5 év után igen.
33n
Ahol mindenki magának fizet, az a szexkapcsolat.
Egy komolyabb párkapcsolat már nagyságrendekkel más.
Ugyan nem ez a korosztály vagyok, de: Igen!
Nincs abban semmi különös, ha mondjuk egy fiatalabb partnerem van, nem biztos, hogy meg tud engedni magának ilyen plusz kiadást. Viszont ha nekem belefér, akkor természetes, hogy én állok bizonyos költségeket.
Nekem meg nem volt olyan partnerem aki mondta volna hogy ő fizeti a nyaralást. Ha mentünk ami kb a 3 párkapcsolatom alatt 1x volt összesen de mindenki magának fizette a részét. Nem is akarom hogy elvigyen a párom ha lesz másik mert tuti hogy felhánytorgatná a dolgot. Sok ilyen férfi van. A normálisak meg már foglaltak. Úgyhogy maradok annál a verziónál hogy magamnak fizetem az utat a nyaralást meg mindent és a pici gyerekeimmel megyek egyedül.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!