Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem divat már várni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem divat már várni a d*gással?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok és én igenis nem adom magam oda a 2. randin sem.

Azt kérdezte a srác, hogy miért nem, ha vonzódunk egymáshoz? Mert b*szod én kiváncsi vagyok a másikra egy vonzó testen kívül, na meg arra, hogy ő is kiváncsi-e rám.

Persze, lehet csak kiszenvedi a + 1-2 randit még, hogy megd*ghasson, de legalább hajlandó rá. Na, én erre vagyok kíváncsi.

2021. febr. 3. 20:12
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Küzdjön kicsit, becsüljön valamire, nem?
2021. febr. 3. 20:13
 2/20 anonim ***** válasza:
88%
De abszolút egyetértek. 25N
2021. febr. 3. 20:13
 3/20 anonim ***** válasza:
81%
Én is ezt gondolom, vannak még ilyen férfiak, nyugi :) 30f
2021. febr. 3. 20:14
 4/20 anonim ***** válasza:
0%
Van ilyen sajnos
2021. febr. 3. 20:16
 5/20 anonim ***** válasza:
89%
Én férfiként ugyan így gondolom, úgyhogy vannak még olyan férfiak akik szeretnek udvarolni a nőnek.
2021. febr. 3. 20:16
 6/20 anonim ***** válasza:
75%

Akik komolyat keresnek manapság is általában várnak az első alkalommal, mert így tudják kiszűrni azokat, akik csak szexre mennek. Mert ha az hamar megvan, akkor a legtöbb pasi egy hét után ghostolja a lányt.

Ezzel nincs semmi baj aki normális az megérti, hogy várnál. De ezt az odaadom magam szöveget én elhagynám. Nem tárgy vagy, hanem cselekvőképes ember és normális esetben a szexpartner nem elvesz az embertől hanem ad is.

2021. febr. 3. 20:22
 7/20 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem manapság már a megbecsülés és az érdeklődés messze nem függ össze a szexszel. Én is az első 3 randi egyikén feküdtem le eddig az összes exemmel/jelenlegi párommal, de attól még érdekelt velük kapcsolatban minden, nem csak a testük meg hogy milyen az akciózás. Ahogy azt is érezni lehet, hogy tisztel-e és becsül-e, mint embert, függetlenül attól, hogy a 2. vagy a 20. randin feküdtünk-e le. Mondjuk én nem is úgy tekintek erre, hogy "odaadtam magam" valakinek, de ez nyilván egyéni.

Szerintem kérdező ez egy szuperjó szűrő. Neked is, a pasinak is, mindenki jól jár. Vannak olyan férfiak, akik ugyanúgy gondolkodnak, mint te, és belőlem kiindulva láthatod, hogy nők is vannak, akik nem értenek veled egyet. A lényeg az, hogy olyan pasival akadj össze, aki nem nyomul, hanem elfogadja (sőt, ő is így akarja), hogy neked ez még korai és szeretnél előbb alaposan megismerkedni, mielőtt egymás ágyába ugratok. Nincs azzal se semmi baj, csak konfliktusokhoz vezet ha nem értetek ebben egyet.

2021. febr. 3. 20:25
 8/20 anonim ***** válasza:
27%
ha 20 randi után hasznal 1-2 hétig vagy az első 2 után nem mind1?
2021. febr. 3. 20:27
 9/20 anonim ***** válasza:
62%

Marhára nincs összefüggés aközött, hogy mennyire keres valaki komolyat, hogy mikor fekszik le a másikkal.

Érdekes, én egyik partnerem se várattam, mégsem hagyott ott egyik se az első szex után. Csak tartós kapcsolataim voltak.

A vőlegényemmel a 2. randin szexeltünk, akkor kB 2.5 hete ismertük egymást.

Nem vagyok kislány. Nő vagyok és a szex nekem is élvezet, nem pedig valamiféle kegy vagy ajándék, amit odaadok a másiknak. Kölcsönös örömszerzés, tudod. Eset nem azt jelenti, hogy fűvel-fával összefekszem, sosem volt egyéjszakás kalandom sem. De ha valakit kedvelek, vonz, el tudok vele képzelni kapcsolatot, akkor minek várjak heteket, hónapokat?

2021. febr. 3. 20:37
 10/20 anonim ***** válasza:
73%
#10 aki szexre hajt az nem fog 20x randizni egy nővel...
2021. febr. 3. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!