Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A Csajok nagytöbbségének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Csajok nagytöbbségének minek kell a bunkó, nagyképű pasi mit inkább 1 vicces Normális srác?

Figyelt kérdés
Mivel jöbbak a bunkók,nagyképűek mint a rendes pasik?
2010. szept. 11. 13:58
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
akkor meg köcsög büdös cigány vagy:) akit asszem nemsokan szeretnek!! v szeg csak akkor nagy a pofád ha ott van a kis háttered is;) én megértelek de egyszer k*urvára megszopod!
2010. szept. 12. 13:24
 22/31 anonim ***** válasza:
Kedves kigyúrt boxos, bunyózni is tudsz, vagy csak izmaid vannak? Mióta boxolsz drága?
2010. szept. 12. 18:08
 23/31 anonim ***** válasza:
2 év box elég valamire ? őő asszem ja ;)
2010. szept. 12. 18:55
 24/31 anonim ***** válasza:
2 év box szart sem ér 1 ak ellen XD
2010. szept. 12. 19:37
 25/31 anonim ***** válasza:

Itt annyi arcoskodó fiú van, hogy az hihetetlen... szerintem a két év boxod eltörpül az én egész élet karatém mellett. Úgyhogy kicsit vegyél vissza. Az izmaiddal nem sokra mész, ha csak ütni tudsz.

18/L

2010. szept. 12. 22:15
 26/31 anonim ***** válasza:

Azért szánalmas, hogy egy Nő is elkezdi osztani az észt, holott Ő is ugyan azt fújja, kis különbséggel. Nem "két év box", hanem egy "egész élet karate".

Húzzátok már ki a bugyit a seggetekből, de tényleg.

Ha megutsz valakit, neki teszed vele a legjobbat, mert saját magad szivatod meg.

2010. szept. 12. 23:05
 27/31 anonim ***** válasza:

jahj de jó ezt most én kezdtem el de a boxos gyerek szolt be én csak megvédtem magam:D a fél világ agyonverését ugy értettem hogy bármilyik ilyen senkiházi p*öcstöl megvédeném!!

és megis tudom:D akárhogy is de megvédem!

izomagy vs én!:D persze hogy én nyernék ne vicceljetek már!!!

jah és boxos a te k*urváid sem kellenének mert v szeg csak olyanokat b*aszkodsz akik amugy is utca mentiek olyant meg énis tudnék szedni napi 200 at! de nem kellenek.

2010. szept. 13. 13:57
 28/31 A kérdező kommentje:

nah a 2 jómadárnak írok aki vezsedkedik itt és veri a nyálát...

B.asszátok emg a kérdésre kell csak komi nem arra h mien "kemények" vagyok.......

2010. szept. 13. 22:29
 29/31 anonim ***** válasza:

nemkellett volna beavatkoznod szerintem:D boxosnak beszolsz az ugy el piccsant hogy 1 hétig nem mozdulsz XD most is a kérdésre válaszolunk boxi beakarja mutatni a csajoknak hogy ö a májer! ez eddig nemjött össze XD

az ilyen nagyképü büdös köcsögöket kikéne toloncolni mint ahogy a Franciák csinálják!

2010. szept. 14. 12:50
 30/31 anonim ***** válasza:
oh yeah :D
2010. szept. 14. 20:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!