Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Csajok nagytöbbségének minek kell a bunkó, nagyképű pasi mit inkább 1 vicces Normális srác?
Itt annyi arcoskodó fiú van, hogy az hihetetlen... szerintem a két év boxod eltörpül az én egész élet karatém mellett. Úgyhogy kicsit vegyél vissza. Az izmaiddal nem sokra mész, ha csak ütni tudsz.
18/L
Azért szánalmas, hogy egy Nő is elkezdi osztani az észt, holott Ő is ugyan azt fújja, kis különbséggel. Nem "két év box", hanem egy "egész élet karate".
Húzzátok már ki a bugyit a seggetekből, de tényleg.
Ha megutsz valakit, neki teszed vele a legjobbat, mert saját magad szivatod meg.
jahj de jó ezt most én kezdtem el de a boxos gyerek szolt be én csak megvédtem magam:D a fél világ agyonverését ugy értettem hogy bármilyik ilyen senkiházi p*öcstöl megvédeném!!
és megis tudom:D akárhogy is de megvédem!
izomagy vs én!:D persze hogy én nyernék ne vicceljetek már!!!
jah és boxos a te k*urváid sem kellenének mert v szeg csak olyanokat b*aszkodsz akik amugy is utca mentiek olyant meg énis tudnék szedni napi 200 at! de nem kellenek.
nah a 2 jómadárnak írok aki vezsedkedik itt és veri a nyálát...
B.asszátok emg a kérdésre kell csak komi nem arra h mien "kemények" vagyok.......
nemkellett volna beavatkoznod szerintem:D boxosnak beszolsz az ugy el piccsant hogy 1 hétig nem mozdulsz XD most is a kérdésre válaszolunk boxi beakarja mutatni a csajoknak hogy ö a májer! ez eddig nemjött össze XD
az ilyen nagyképü büdös köcsögöket kikéne toloncolni mint ahogy a Franciák csinálják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!