Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Csajok nagytöbbségének minek kell a bunkó, nagyképű pasi mit inkább 1 vicces Normális srác?
lány vagyok...
én nem tudom hogy miért van ez...
én mindíg egy kedves fiút szerettem volna találni,de ma tele van az ország bunkókkal
persze vannak kedvesek is,de én sajnos nem sok ilyet ismerek:(
Kérdés írójának üzenem , jól gondolod :D
Nagyképű vagyok , kivagyok gyúrva , van egy jó kocsim , és általában az ilyen önsajnáltató hül.egyereknek dugom a nőjét :DD nemkell értük sokat küszködni , sőt inkább ők keresnek meg engem , mert megunták ,hogy egy ilyen szerencsétlen barátjuk van :D bocsesz
"Kérdés írójának üzenem , jól gondolod :D
Nagyképű vagyok , kivagyok gyúrva , van egy jó kocsim , és általában az ilyen önsajnáltató hül.egyereknek dugom a nőjét :DD nemkell értük sokat küszködni , sőt inkább ők keresnek meg engem , mert megunták ,hogy egy ilyen szerencsétlen barátjuk van :D bocsesz"
Hozzászólás írójának üzenem: te jó ég ekkora egy szánalmas csírát, mint te... Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem üresfejű libákat dugsz, ha hajlandóak veled lefeküdni. És ezt úgy mondom, hogy szeretem a bunkókat, ha egy fiú néha le se sz.r és ezért nekem kell elérnem, hogy meg akarjon hódítani. Mert így izgalmasabb, nem unom meg, hogy mindig ugrik, ha csettintek.
Kedves kérdező: A HUMOR MINDIG ELŐNY! A bunkóknál is: ha beszólnak és ráadásul vicces, az őrülten szexi tud lenni... Úgyhogy semmi gond azzal, hogy vicces vagy. A normális meg miért lenne gáz? Szerintem inkább azzal van a gond, hogy ugrassz a barátnődnek: mindent megteszel neki/érte, bármit tesz az úgy jó, elfogadod, esetleg papucs is vagy. (de ezt nem feltételezem, mert nem ismerlek. csak ezek lehetnek a kiváltó okok) Ez nagyon lohasztó tud lenni egy lány számára. A lányok - akiknek kellő önbizalmuk van - igenis szeretik ha a fiú nem csak babusgatja őket.
Egyébként könyörgöm: ezt a kérdést már annyiszor tették fel, tanuljuk már meg, hogy a nők nagy része nem az üresfejű bunkókat (lásd a "kigyúrt, menő kocsival rendelkező" hozzászólót) szereti, hanem azt, ha neki is minden nap rá kell vennie a kedves fiút, hogy meghódítsa.
Azért, mert az ilyen pasi a tipikus elérhetetlen. Az, aki tudja magáról, hogy jól néz ki, és ezért hatalmas kisugárzása van, válogathat a lányok között...
Am velem is ez van, meg volt, szóval....bár mostanában törekedek arra, h normális srácot találjak, de nehéz...
19/L
Ha ráköszönsz egy csajra, hogy "csá", akkor arról fog beszélni egész nap, hogy mekkora bunkó vagy, de a lényeg, hogy beszél Rólad.
Ezzel ellentétben, ha intelligens ember módjára, "szia" vagy "jó reggelt" egy kis mosollyal, akkor a csaj 10 percig fejben tart és kész.
Ez pont olyan mint a különbség egy simogatés és egy pofon között, utóbbit jobban megmarad az emberben.
A vicces normális férfiak, akik tisztelik a Nőket, majd csak akkor lesznek jók, amikor a rosszfiúk kifogynak és semmi egzisztenciájuk nem lesz. A sok csajt addigra szétkúrják, porig alázzák, majd ezek a csajok, vagyis Nők, a normálisabbaknál keresik a megnyugvásukat.
Ez csak idő kérdése. Egy normális hapsi később kel el szerintem.
ez jó:D ha nagyon szeretek 1 csajt akkor egyonverném a fél világot érte!! ezt már 1 nek elis mondtam:) amugy nemvagyok sem nagyképü sem bunkó! találkoztam énis ilyen csajokkal de énsem értettem hogy miért jobbak. van o.társam aki nagyképü p*öcs és letudnám verni mint a szart de nembántom mert ojan gyomorék hogy nemakarom elvenni még az önbizalmát is. szal ennyit a "nagymenökröl". eddig mindig lenéztem a nagyképü embereket és ezután is lefogom mert nekem nemmutatott semmit hogy ö menö lehet.
szégyen-.-
igen laza vagy gyeerek :D szal előző válasz irója vagyok ismét , nagyképű , kigyúrt , ja és boxolok :D bejátszanám hogy te kit hogyan versz el te kis s.arházi :D na csá
nekünk áll a világ , tetszik vagy sem .... ezvan s.arházi kis köc.ögök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!