Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire meredek a helyzet ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire meredek a helyzet ha már annyira éhes vagyok a nőkre hogy vadidegen nőket akarok megölelni az utcán?

Figyelt kérdés

Meddig fajulhat még ez? Meddig élek még vérben? Mikor ragyog már rám a fény?

F/31

2022. febr. 13. 22:52
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:

szia Meta!

1-2 félévnél tovább nem húztam egyik egyetemen se. Tényleg baromi sokat ittam. Az utolsónál ugye nem, de ott meg egyszerűen nem fogott már az agyam. Mondjuk hamar fel is adtam, pár bebukott ZH után.

Igen, elég súlyos hogy így alakult. Engem is bánt, a huszas éveimben már emiatt is ittam annyit hogy feldolgozzom.

Voltam pl. sokáig mekis dolgozó, csak alkohollal tudtam elviselni hogy erre vagyok képes csak.

2022. febr. 14. 08:09
 42/47 anonim ***** válasza:
47%

Kár, hogy nem próbáltad meg újra az online alatt. Rengetegen csak úgy végigpuskáztak egy teljes szakot azóta.

Melyik megyében laksz? Kevés a munkahely talán?

2022. febr. 14. 08:34
 43/47 A kérdező kommentje:

42: Nézd, én nem akartam ímmel ámmal csinálni. Vagy csináljam jól, vagy sehogy.

S miután láttam hogy nem megy legutoljára sem (3 éve), hagytam.

BAZ megye. Hát nem dúskálunk munkahelyekben az biztos.

2022. febr. 14. 08:38
 44/47 anonim ***** válasza:

Elég lemaradott a térség, az biztos.

A szüleid mit szólnak ehhez?

2022. febr. 14. 08:40
 45/47 A kérdező kommentje:

Mit szólnának? Nem örülnek hogy kisiklott az életem. Előző munkahelyem egy PVC gyár volt, ahol csomagoltam, dobozoltam.

Nekem ennyi az élet úgy néz ki.

Tróger munkahelyek, 0 nő. Egy nagy permanens vergődés, örömtelenség.

2022. febr. 14. 08:42
 46/47 anonim ***** válasza:
100%

Szomorú história.

De nem vagy még öreg. Mondjuk Dagobert bácsi/Brad Pitt nem leszel, az tény. De azért vannak még lehetőségeid rendbe rakni magad.

2022. febr. 14. 08:48
 47/47 A kérdező kommentje:

46: Azt már kezdem megszokni amúgy hogy nő nincs, igazából egy idő után megtanulsz így élni.

A nagyon véres időszak 14-25 között voltam, akkor tényleg pokoli volt.

De kezdek lenyugodni.

2022. febr. 14. 08:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!