Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire meredek a helyzet ha már annyira éhes vagyok a nőkre hogy vadidegen nőket akarok megölelni az utcán?
Meddig fajulhat még ez? Meddig élek még vérben? Mikor ragyog már rám a fény?
F/31
Letiltottál most meg kérdezgetsz?
Sorrendben : mérnök infó (kibuktam), prog. infó (kibuktam), üzemmérnök informatikus (kibuktam)
15: Az első két szakkal az hogy alkoholizáltam, nem jártam be órákra. A 3. at már józanul csináltam, 27 évesen.
Akkor már agyilag nem ment... szomorú sztori.
Pedig csak emiatt szoktam le az alkoholról. Az egyetem miatt, sok sok évnyi vedelés után.
Elindultam felfelé és porba hullottam. Azóta élőhalott vagyok, semmi nem érdekel.
Miért alkoholizáltál? Jól élhetnél most ezekből a szakmákból. Tudod, hogy nem a nőkkel van itt probléma, hanem az a fránya alkohol.
#16, én is viccnek szántam a kommentemet.
18: Mi ez, interjú? Még tinédzser koromban szerettem bele. Nem bírtam elviselni hogy a lányok rám se néznek, tetszett az eufórikus állapot, amit okozott. Később meg simán csak túlzásba vittem.
18 évesen már olcsó flakonos bort ittam az egyetemi koliban napi szinten.
De igazából a huszas éveim is leginkább a vedelésről szóltak, 25 körül ismertem fel hogy baj lehet, 27-30 között meg próbálkoztam mérsékelni.
Volt egy 15 hónapos absztinenciám, ez az egyetlen komoly eredményem.
Jelenleg bő 1 éve diszkrét alkoholista vagyok, napi 1 sör általában lemegy lefekvés előtt, több nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!