Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, hölgyek, csajok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hölgyek, csajok, amazonok! Ismerkedésnél mi az, amit mindenképpen szeretnétek tudni a másikról s mi az, amit nem?

Figyelt kérdés

(Még egyszer: a kérdés hölgyeknek szól, nem pedig kisfiúknak, kaszanováknak és satöbbiknek, akik "tudják" a tutit a nők helyett. 😀 )

Szóval hölgyeim! Az ismerkedés mely szakaszában mit szeretnétek tudni az illetőről mindenképpen ill. mit semmiképpen se ahhoz, hogy összejöjjetek s kapcsolatot kezdjetek vele?

Kort ill. egyéb esetlegesen releváns informaciót írjatok, légyszi!

Köszönöm.

2022. febr. 10. 23:58
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
55%
Nem, de szerintem a stilusod,ami kiabrandito, nem en vagyok mindenki, de egy normalis epp eszu lanynak nem kell olyan ferfi, aki prostizik. Undorito es elkeserito
2022. okt. 30. 16:22
 32/38 A kérdező kommentje:

@31

Már meg bocsáss, de a stílusomat te mégis honnan ismered?

Plusz te jelen időben beszélsz: "prostizik". Ha vki ilyen stációban van és emellett próbál csajozni, akkor érthető, hogy ez nőnek se tetszik. De ilyet sehol nem írt senki. Így én sem. Mármint jelen időről. Ezt te értelmezed így, csak nem tudom, mi alapján.

2022. okt. 30. 19:47
 33/38 A kérdező kommentje:
.....egy nőnek se....
2022. okt. 30. 19:47
 34/38 anonim ***** válasza:
35%
#32 a prostizás múlt időben is taszító
2022. okt. 30. 19:57
 35/38 A kérdező kommentje:
@33 Magyarul anélkül, h bármit is tudnál az illetőről, elíted. Senki nem mondta, h vonzónak kell lennie, de attól még mindenkinek megvan a maga oka, a története stb. Ahogy megnyilvánulsz, az számomra úgy jön át, h aki ilyesmit tett, az csakis rossz ember lehet. Szólj, ha nem így van! :)
2022. okt. 30. 20:57
 36/38 anonim ***** válasza:
#35 senki nem mondta, hogy csakis rossz ember lehet, még csak el sem ítélem, de párnak nem kéne olyan aki prostizik. Függetlenül az októl és a történettől ez sokaknak kizáró ok. Ezt értsd meg és keress olyat akit ez nem zavar, ne a mi elvárásainkon problémázz, mindenki azt vár el amit akar.
2022. okt. 30. 21:57
 37/38 A kérdező kommentje:
Értem. És mit tennél akkor, ha hosszú ideje van partnered, párod, társad, évek óta, talán már élettársak vagy házasok vagytok... és egyszer valahogy kiderül vagy épp ő mondja el, hogy korábban (még előtted) ő járt örömlánynál? Mi lenne akkor a reakciód? Hogy viselkednél vele? Hogy állnál hozzá?
2022. okt. 30. 22:14
 38/38 anonim ***** válasza:
12%

Szoval nem kell nekik olyan ferfi, aki prostizott valaha. Tovabba olyan sem, aki 25+ evesen nem volt novel. Vagyis ez a huszonkettes csapdaja. Tehat ha nem fullos latin macho vagy, akkor nem lehet nyerned.....

38F incel

2022. okt. 30. 23:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!