Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, hölgyek, csajok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hölgyek, csajok, amazonok! Ismerkedésnél mi az, amit mindenképpen szeretnétek tudni a másikról s mi az, amit nem?

Figyelt kérdés

(Még egyszer: a kérdés hölgyeknek szól, nem pedig kisfiúknak, kaszanováknak és satöbbiknek, akik "tudják" a tutit a nők helyett. 😀 )

Szóval hölgyeim! Az ismerkedés mely szakaszában mit szeretnétek tudni az illetőről mindenképpen ill. mit semmiképpen se ahhoz, hogy összejöjjetek s kapcsolatot kezdjetek vele?

Kort ill. egyéb esetlegesen releváns informaciót írjatok, légyszi!

Köszönöm.

2022. febr. 10. 23:58
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
10-es vagyok: lemaradt: 35/N
2022. febr. 11. 07:45
 12/38 anonim ***** válasza:
49%

független

milyen kapcsoltban gondolkodik (laza izék nem a stílusom)

jól érzem e vele magam

megtud e nevettetni

elég nyitott e szexuálisan (nem kell részletekben menően csak annyi h benne van e más és elsőre meghökkentő dolgokban)

van e kutya macska más szőrös állat (allergiás vagyok)

milyen a személyisége

ne akarjon mindent azonnal, tudjon udvarolni kedveskedni, legyen udvarias,

az én korosztályomban 40-50 között már nem fontos az egzisztencia, lakás, jövedelem, kocsi (ezek már 99%-ban megvannak a feleknek)

nem fontos van e gyereke - valszeg már idősebb tini vagy akár felnőtt lehet így nem oszt nem szoroz

én inkább a személyiségre helyezem a hangsúlyt mert az anyagi javakat meg lehet oldani közösen is ha szükséges.

meglátásom h az a nő aki a pénz fontosságára helyezi a hangsúlyt, ahelyett hogy olyan párt választ aki személyiségben passzol, az meg is érdemli a sorsát. a jövőt közösen kell alakítani, manapság ha már a nők kivívták egy féle függetlenséget akkor nem a régi vonal mentén a férfitól várják az anyagi jólétet. hanem tegyék bele magukat is hiszen pont ugyan annyi lelehetőség van megteremteni a körülményeket mint a férfiaknak.

szóval sajnálom a mai 25-25 közötti egyedülálló nőket mert saját elvárásaik miatt vannak egyedül. ez vonatkozik a pasikra is!!!!

2022. febr. 11. 08:21
 13/38 anonim ***** válasza:
7%

A lanyok altalaban 2 dolgot akarnak tudni parkeresesnel

Az illeto fizeteset es farokmeretet de ezt nagyon tagadjak

2022. febr. 11. 08:53
 14/38 anonim ***** válasza:
63%

-Függyetlen e

-Van e állandó munkahelye

-Egyedül él e. Ehhez hozzádűzném hogy hozzám már inkább a 40+ való, ebben a korban pedig már elvárható a saját ingatlan

-szereti e a természetet

-van e hobbija

-van e gyereke

Amit nem akarok első alkalommal tudni:

-exek (kivéve ha volt felesége, mert az főként ha gyerek is van, akkor nem elhanyagolható)

- egészségügyi nyavaják (kivéva ha valami komoly, de hogy fáj e a feje ha fúj a szél az nem érdekel)

Kb ennyi. A komolyabb kapcsolathoz persze még nagyon sokminden kell, de az elsők ezek. De amúgy nem járkálnék listával, ezek a dolgok mind jönnek maguktól

37n

2022. febr. 11. 09:03
 15/38 anonim ***** válasza:
76%

7# Én a mai napig nem találok kielégítő és magamat is meggyőző választ arra, hogy az ex tabu legyen-e egy kapcsolatban, "Sose volt, Sose létezett, tegyünk úgy, mintha...", vagy pedig legyünk annyira transzparensek, hogy "bármit bárkiről".

Gondolom Te arról a bizonyos ismerkedési fázisról beszélsz (bár nincsenek éles határok, mikortól beszélünk "a már nem ismerkedési" fázisról), mert az teljesen más. Ha még össze sem jöttünk, de már az exek a téma, ott számomra azonnal bekapcsol a vészcsengő, hogy menekülj.

Évek rutinja alatt - csúnya szóval élve - bennem az az elv fogalmazódott meg, hogy "amíg nem tesz fel kérdéseket a másik, addig exről semmit".

Szerintem amúgy sosem az a baj, ha beszélünk valamiről. A tüskék mindig akkor keletkeznek, amikor

1. a másiknak önbecsülési problémái vannak, így szinte bármi, ami az exszel összefüggésben felmerül, azt automatikusan összeveti magával "vagyok-e olyan jó, mint az exe?

2. én magam nem dolgoztam fel a múltamat olyan módon, hogy feszültségmentesen tudjak beszélni a múltról.

Ha ezek a problémák fennállnak, akkor tök mindegy, beszélünk-e a múltról, ilyen-olyan módon ezek a problémák a felszínre fognak törni.

2022. febr. 11. 09:20
 16/38 anonim ***** válasza:
82%

Amit szeretnék tudni, hogy mi a munkája, mi a hobbija, vannak-e káros szenvedélyei, mennyire él kicsapongo életet megbízható-e, akar-e gyereket, családjáról pár infót, mennyire önálló.

Amiről nem akarok tudni, az az exeiről, előző nőkről részletekbe menő beszélgetés, hány emberrel feküdt le, mekkora a farka (sajnos volt már rá példa hogy ezt ismerkedés alatt benyögte nálam ez egyből kuka kategória), ha volt valaha prostinál (nálam ez egyből kiábrándito inkább nem akarok róla tudni)

2022. febr. 11. 10:23
 17/38 anonim ***** válasza:
59%

16# OMG, komolyan, ki az aki a randin a farkáról beszél?? Ilyenkor érzem azt, hogy nem lennék a mai lányok helyében. sem...

Én tiszta depressziós lennék egy ilyen randi után és a "megérettavilágapusztulásra" dolgokon agyalnék

2022. febr. 11. 10:28
 18/38 anonim ***** válasza:
79%
15: számomra ha az exéről beszél (mar az elején vagy rengeteget), azt jelenti, hogy nincs túl rajta. Egyáltalan nem arról szól hogy én méregetem magam az exhez és önbizalomhiányos vagyok. Egyszerűen nem jó nekem, ha valaki a múltban él és az exével ilyen szinten foglalkozik. Sajnos volt már rá példa, hogy belementem ilyen kapcsolatba, és tönkre is ment, mert az ex mindig és mindenhol jelen volt vagy szóban vagy fizikai valójában :/
2022. febr. 11. 11:49
 19/38 anonim ***** válasza:
62%
18# Jogos amit mondasz, teljesen egyetértek
2022. febr. 11. 11:58
 20/38 A kérdező kommentje:

@16 S miért kiábrándító?

Nem akarsz róla tudni. Miért? Nem szeretnéd tudni, hogy mégis miért tette, mi vitte rá?

(Sokféle oka lehetett rá.)

Ha meg nem mondja el (akár azért, mert nem szeretnéd tudni), akkor az nem olyan, hogy múltjából egy részletet "eltitkol"?

2022. febr. 11. 14:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!