Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan csajjal aki látványos hibáját korrigálta plasztikai műtéttel?
Ezek azért elég drasztikus különbségek és valaki nem véletlenül születik ronda orral (mert sz*r a genetikája) és az más testrészén meg lehet ugyanúgy vissza fog később köszönni (romló fogak, narancsbőr, hüvelygomba).
Ha pedig egy őt ábrázoló régi fotó a kezem ügyébe kerülne akkor lehet többet mindig arra gondolnék, hogy "istenem milyen ronda volt régebben és ezzel élek együtt". Szóval az ilyen szépészeti plasztikai műtéteket én nem tartom többre mint a nemváltoztatást és csak a valódi szépség meghazudtolása.
Ti hogy látjátok?
Ha az a normàl alapàllapota, mikor megismerem, akkor nem is érdekelne, h műtette.
Màrh a fenti, képekkel is aposztrofàlt esetekben.
Èn mondjuk nő vagyok de engem igazából nem érdekel a plasztika, hogyha az eredményt ismerem meg. Mármint emiatt nem ábrándulnék ki valakiből vagy ítélném el az illetőt. Ha szerintem előtte jobban nézett ki (ami orrnál az esetek 90%-a) akkor is max megjegyzem, hogy jaj ezt kár volt tönkretenni, de nem hagynám el emiatt az illetőt.
De azzal azért vitatkoznék, hogy ezeknek a lányoknak bármi látványos hibájuk lett volna. Ezeken a képeken mindenki az orra koncentrál, mert az változott meg. De az orr, bár önmagában látványos, az összképen nem sokat változtat. Ha valaki ronda, akkor nem lesz attól szebb. hogy az orrát megcsináltatja. Ez látszik is szerintem a képeken, van aki előtte is -utána is ronda, van aki előtte is- utána is szép. De úgy igazán egyik se lett szebb tőle szerintem. Senki nem lett békából királylány. Szerintem a szemek sokkal fontosabbak abban, hogy ki mennyire szép, az orr elég jelentéktelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!