Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Összejönnétek Mészáros Lőrinccel? Amennyiben randizni hívna benneteket, adnátok neki esélyt?
Tegyük fel, hogy Andi nincs a képben és szingli. Komoly kapcsolatot keres, amely akár házassággal is végződhet.
Illetve meddig várnátok az első csókkal?
Hát most nős állítólag.
Különben nekem az első randi az a kapcsolat eleje, hosszú ismerkedés után, mikor már ki van választva kedvesemnek az illető.
Szóval én nem randin ismerkedek.
Ha más közegben megismerném és jófejnek találnám, és még az is kiderülne, hogy nem bűnöző, és megtetszene, mért ne?
De bűnözőkkel nem jövök össze.
Ááh azt most nem tudom még megmondani; attól függ hogy milyenre szabatja magát azzal a plasztikai műtétsorozattal amibe belevágott.
Ki tudja, lehet valami pofás kis pali lesz belőle a végén. :D
Lőrincke még nem alszol?
Ejnye bejnye,holnap nem kapsz tőlem költő pénzt.
Andi.
Nem, mert majdnem hogy nagyapám lehetne.
Amúgy ha 50 körüli nő volnék és amúgy szimpatikus, kellemes társaság, akkor igen.
Kezd embernek kinezni, meg fogyna par kilot es azt mondom, nincs vele problema.
De a szemelyiseget nem ismerem, oszinten egyszer nem hallottam beszelni, a nyilatkozataira sem emlekszem, igy azt nem mondanam a semmire es a penzre csak, hogy osszejonnek vele.
De igen, ismerkednek egy jomodu, nem ronda ferfivel, es ha jol erzem magamat vele, osszejohetnenk. Bar az idosebb ferfiakban alltalaban az egzisztencia mellett a muveltseg, intelligencia a vonzo, ez nem hiszem, hogy a felfuttatott kazanszereloben meglenne.
Egyebkent en is viszonylag joletben elek, emiatt nincs szuksegem ferfira. Csak azert nem randiznek senkivel, hogy 400 millios medences hazam legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!