Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megalázó lenne az nektek is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megalázó lenne az nektek is ha egy lány mást választ, majd több évvel később összejönne veled a lány mégis?

Figyelt kérdés
Én megalázónak érzem ezt. Főleg hogy sosem volt barátnőm és ilyen az első kapcsolatom. Szerintem nem is szeret igazán.
2022. jan. 29. 16:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Annak érezném ha engedném, de mivel nem mennék bele ilyenbe, ezért nem is történne meg.

Ha nem érzed jól magad, akkor te se erőltesd. Pontosan erre mondják hogy jobb egyedül mint szenvedni mással, nem kell ájuldozni a puncitól.

2022. jan. 29. 16:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha annak érzed, miért mentél bele? Ezt neked kell tudnod,hogy belefér e neked az értékrendedbe, vagy sem.
2022. jan. 29. 16:12
 3/6 anonim ***** válasza:
67%
Lehet olyan, mint én csak évek kellek kellettek neki mire észre vett téged igazán. N
2022. jan. 29. 16:32
 4/6 anonim ***** válasza:
84%

Ez nem megalázó, neki biztos nem. Amennyiben te így érzel, akkor miért nyomultál tovább? Ha nem akartad volna, ez a kapcsolat nem jön létre!

Az, hogy nem is szeret igazán, az hülyeség, ha jól érzitek magatokat, simán elképzelhető, hogy 5 éve nem gondolt rád így, most meg igen.

2022. jan. 29. 16:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Persze. Valaki mást már előbb választott korábban is nálam. Vagyis ez ugyanúgy bármikor megtörténhet megint.

A nők is megsértődnének ezen, ha egy férfi kb. azt mondaná, hogy "Amazt a csajt előbb választanám páromnak nálad, de jó leszel te is nekem."

2022. jan. 29. 17:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Régebben még megalázónak éreztem. Ma már örülnék egy ilyennek is, mert legalább egy ideig lenne kapcsolatom, még ha olyan is, amilyen.
2022. máj. 29. 02:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!