Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek akad olyan lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek akad olyan lány aki összejönne egy pásztorral?

Figyelt kérdés
2019. nov. 23. 18:42
 1/8 anonim ***** válasza:
27%
Csak ha tele vagy pénzzel.
2019. nov. 23. 18:45
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
Volt egy Pásztor Norbi nevű pasim még régen, kb 2 hétig jártunk asszem. Szóval bármi megeshet.
2019. nov. 23. 18:53
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Villanypásztorral? Felvillanyozna....
2019. nov. 23. 19:29
 4/8 anonim ***** válasza:
29%

Ilyen hitgyülis pásztorral, mint az az elmebeteg vén tata? Vagy akinek pulija van, subában jár és a birkák mellett heverészik egész nap lilahagymát meg kenyeret rágcsálva, miközben népdalokban szerepel? :D

Amúgy előbbivel nyilván semmilyen körülmények között, utóbbival meg el tudom képzelni azt a fajta életet, ami tetszene- úgy kb két hétig. Én városi lányka vagyok, nekem nem való a vidéki élet, márpedig egy pásztor nagy valószínűséggel vidéken él, szóval ez elég erős konfliktus lenne kettőnk között. Azt viszont nem tartom lehetetlennek, hogy létezzen olyan lány, akinek ez tetszik.

2019. nov. 23. 20:17
 5/8 anonim ***** válasza:
33%
Van az az autóversenyző... Pásztor Maldonado. Na kérlek, ő például házas.
2019. nov. 23. 20:48
 6/8 anonim ***** válasza:
47%
Egy pásztorórára.
2019. nov. 23. 23:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Létezni biztosan létezik ilyen, de szerintem kb. mikroszkopikusan kis számú egyénről beszélhetünk csak.
2019. nov. 24. 01:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Van egy Pásztorné Erzsi nevű ismerősöm, de ő ugye foglalt.
2019. nov. 24. 05:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!