Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy jobban akadjanak rám a csajok?
a gond ott kezdődik hogy nincs önbizalmam, de amúgy helyes gyerek lennék, csak egy kicsit fogyatékos vagyok. néha úgy viselkedek mint egy nagyra nőtt baba XD bevallom néha kicsit gyerekes vagyok, de hát én nem akarok felnőni egy darabig :)
meg állítólag egy kicsit túl fantáziadús a humorom, ami már-már őrültségbe torkollik.
alapjáraton sokat mosolygok, nyugodt gyerek vagyok, meg magas is.
nem cigizek, nem kávézok, nem vagyok beteg soha, nem idegeskedek soha, nem szedtem soha gyógyszert, pia és energiaitalt csak néha iszok.
szóval ennyi információ birtokában, mennyi az esély rá, hogy engem fel fog felszedni egy csaj?
amit én gondolok, ha megpróbálnék felszedni egy akármilyen csajt(nekem átlagos is jó lenne) egyből arra gondolni hogy biztos csak megdugni akarom, meg hogy nem gondolom komolyan. Mert ugye a kinézet miatt önmagához mérnek fel engem.
eddig 3 alkalommal volt hogy odajöttek hozzám csajok, de mind buliban történt és csak 1x láttam őket. Smáron+tapin kívül egyikkel sem történt semmit(hozzátenném hogy a csókot is ők kezdeményezték, mivel annak idején még nem csináltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!