Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb csajok, mennyire jövök be nálatok? 16/f
Kinézetemre itt van pár kép: [link]
Szeretek bulizni de nem vagyok részeges 1 buli=max 1 sör a. A jövőben programozással szeretnék foglalkozni egyetem meg stb. A nyaram nagy részét tanulással és bulival töltöm meg apum cégénél dolgozom, nem vagyok beképzelt, talán ezért nincs jelenleg csajom mondjuk nem is nagyon eröltettem magam h legyen valami.Néha járok futni is mikor van 1 kis időm.Tudok nagyon szeretni de gyűlölni is ha megérdemli. Szükségem lenne a véleményetekre. Elöre is köszönöm.
ne mondd már, hogy 16 vagy...
16/L
nem mereg beszólni, mert még kiszedsz azzal a Dragunov-al :D
amúgy 1 sör nem sör XD
Nem hiszem, hogy ez önbizalomerősítő lesz, de nem nagyon bírlak
L
1 sör nem sör
2 sör fél sör
4 sör 1 sör
dehát 1 sör nem sör
amúgy szerintem se vagy 16
Nem kekeckedésből mondom, de a hajaddal tényleg kezdhetnél valamit. Ez kicsit olyan öregemberes.
Egyébként azzal, hogy fiatalabbnak tűnsz, ne foglalkozz. Engem sem néznek 19, pedig annyi vagyok, de gondolj bele ez 35-40 éves korodban mekkora előny lesz;)
Ha pedig az önbizalmadat akarod növelni, csajozz és ne itt mutogasd vad idegeneknek a képed, akik csak azért vannak fönt, hogy hülyeségeiket éljék ki (tisztelet a kivételnek...).
Szóval hajrá! F/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!