Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiatalabb csajok, mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalabb csajok, mennyire jövök be nálatok? 16/f

Figyelt kérdés

Kinézetemre itt van pár kép: [link]

[link]

Szeretek bulizni de nem vagyok részeges 1 buli=max 1 sör a. A jövőben programozással szeretnék foglalkozni egyetem meg stb. A nyaram nagy részét tanulással és bulival töltöm meg apum cégénél dolgozom, nem vagyok beképzelt, talán ezért nincs jelenleg csajom mondjuk nem is nagyon eröltettem magam h legyen valami.Néha járok futni is mikor van 1 kis időm.Tudok nagyon szeretni de gyűlölni is ha megérdemli. Szükségem lenne a véleményetekre. Elöre is köszönöm.

2013. aug. 12. 13:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

ne mondd már, hogy 16 vagy...

16/L

2013. aug. 12. 13:19
 2/18 Sir Sarcasm ***** válasza:
100%

nem mereg beszólni, mert még kiszedsz azzal a Dragunov-al :D

amúgy 1 sör nem sör XD

2013. aug. 12. 13:20
 3/18 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy ez önbizalomerősítő lesz, de nem nagyon bírlak

L

2013. aug. 12. 13:21
 4/18 anonim ***** válasza:
10 sör egy sör!!!! :D És az is semmi, jobb helyeken. Engem legalábbis meg se üt. :D
2013. aug. 12. 13:22
 5/18 sativus ***** válasza:

1 sör nem sör

2 sör fél sör

4 sör 1 sör

dehát 1 sör nem sör

amúgy szerintem se vagy 16

2013. aug. 12. 13:24
 6/18 A kérdező kommentje:
Mért ne mondjam h 16 vagyok? Minek hazudnék. Ha nem borotválkoznék lehet h annyinak látszanék.
2013. aug. 12. 13:24
 7/18 anonim ***** válasza:
Olyan a hajad, mint a Berényi Andrásnak.
2013. aug. 12. 13:25
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem kekeckedésből mondom, de a hajaddal tényleg kezdhetnél valamit. Ez kicsit olyan öregemberes.

Egyébként azzal, hogy fiatalabbnak tűnsz, ne foglalkozz. Engem sem néznek 19, pedig annyi vagyok, de gondolj bele ez 35-40 éves korodban mekkora előny lesz;)

Ha pedig az önbizalmadat akarod növelni, csajozz és ne itt mutogasd vad idegeneknek a képed, akik csak azért vannak fönt, hogy hülyeségeiket éljék ki (tisztelet a kivételnek...).

Szóval hajrá! F/19

2013. aug. 12. 13:34
 9/18 A kérdező kommentje:
Nem nézek sorozatokat barátok köztöt meg családi titkok meg semilyet elveszik a jókedvemet meg csak arról szól h mindenki megcsalja egymást meg ilyenek szerintem gusztustalan ha szeretem valakit azt nem csaltam és nem is fogom.
2013. aug. 12. 13:41
 10/18 anonim ***** válasza:
éjjel nappal budapestet nézed?
2013. aug. 12. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!