Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet olyan hogy fiatalon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet olyan hogy fiatalon valakik megismerik egymást, de nem jönnek össze valami miatt, de pár év múlva mégis összejönnek?

Figyelt kérdés

olyan miatt hogy az egyik fél még tapasztalni akar (nem élte ki magát)

vagy fiatalon más az életvitelük

Pár év múlva változik mindkét fél, utána lehet belőle valami?

2021. dec. 9. 14:12
 1/5 anonim ***** válasza:
79%

Lehet. Volt is már rá biztosan példa.

De az élet úgyis elsodorja egymástól ezeket az embereket.

2021. dec. 9. 14:17
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Ilyen még sosem fordult elő.
2021. dec. 9. 16:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi nem szakadtunk el, de vártunk egymásra. Kiskorú voltam és van köztünk 11 év, gyakorlatilag ahogy 18 lettem, összejöttünk. 😊
2021. dec. 9. 21:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, lehetséges, ha a filmekben van ilyen, akkor a valóságban is kell lenni.
2021. dec. 9. 21:44
 5/5 Nancy666 ***** válasza:

Szia!

Van ilyen.Én az ex-férjemmel mielőtt összejöttünk, 6 évvel azelőtt már találkoztam párszor.Akkor mindenkinek volt kapcsolata, utána mégis összejöttünk.Most épp válunk.Az élet iszonyat nagy csavarokat rejteget!

2021. dec. 10. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!