Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel készültök a pasitoknak valentin napra?
Nem készülünk. Együtt elmegyünk vacsorázni valami különleges helyre, hogy mindkettőnknek jó legyen az a nap befeszülés nélkül.
Aztán hazajövünk és ba...
...rátok köztöt nézünk.
Február 14-én van a születésnapom, szóval "meg lett tiltva", hogy különösebben készüljek, mert ő már kitalálta az egész napot és szeretne meglepni. Készülök neki pár aprósággal, köztünk új csipkés szettel (azt elhintette, hogy az ajándékának a vége szex lesz), de amúgy magát a Valentin-napot nem vesszük komolyan, az csak ráadás a születésnapomra.
Neked kell tudnod, hogy a barátodat ez mennyire foglalkoztatja, illetve minek örülne.
Semmivel
Az év minden napján törődöm a kapcsolatunkkal.
Ez a Valentin nap egy csöpögős szirup.
Én öreg vagyok és lever a víz ettől a f@szságtól kb 5.es voltam mikor hallottam róla, azóta meg nyomatják.
Utálom az ilyen becibált baromságokat.
ötödikesként nem ge-cire mindegy, mit "ünnepelnek" a felnőttek?
mire tudtál rendesen dugni, már rég itt volt az "ünnep"
Rengeteg nasit Valentin témában
Ilyen ajándék csomag féleséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!