Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
T.i hogy szoktatok elmondani a pasitoknak hogy megjött?
Mindig azt hallani nem kell bejelenteni meg ilyenek.
Ő az első barátom azért nem tudom mit mondjak ilyenkor miért nem akarok vele szexelni? Még csak most jöttünk össze 3 hete.
20L
Én kerek perec megmondtam. Első barátom és első barátnője vagyok, és még nem feküdtünk le. Viszont megírtam hogy aznap nem lesz jó a strand mert megjött. Legközelebb élőben került szóba hogy legközelebb ott alszom e és mondtam hogy annyira nem lenne komfortos mert menstruálok és inkább hazamennék. Nem reagált semmit, tudomásul vette és ennyi. Szóval én akkor mondtam el mikor valami miatt kellett és úgy kötöttem össze. Ha nincs neked ilyen akkor mondd hgoy bocsi ha ma nyűgösebb avgy de most jött meg
Ez egy olyan természetes dolog ami minimum 2-3 havonta valamiben gátolni fog. Szerintem ne keríts neki feneket, ess túl rajta. Tekintsd olyan emberi dolognak mint az hogy pl a pasik mikor borotválkoznak
Én mindig mondtam az exemnek, hogy most nem lesz szex mert megjött vagy görcsöl a hasam és meg fog jönni.
Felfogta és értette a szitut.
Persze engem nem zavart volna, ha érti a célzást és szexeltünk volna menzesz alatt, mert annyira kívánós szoktam lenni, hogy letépem a függönyt az ablakról...
Szívem most a hétvégén meglesz.
Mire a párom:
Melyik tipus vagy akihez messziről kell a csokit dobálni, vagy akivel ilyenkor is lehet szeretkezni?
Elég annyit mondanom a wc-n, hogy "Ó, a francba..."
Mindig megkérdezi hozzon e tampont.
Édes pofa:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!