Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 körüli nők! Elvárjátok hogy a leendő pasitoknak legyen lakása, autója?
Leírom őszintén, ELVÁROM.
Milyen pasi az aki 30 körül még nem tudott legalább egy lakásra, meg autóra valót összeszedni.Mai nőknek is megy, nehogy már egy pasi ne tudja ezt megcsinálni.Ha beszélgetek ilyennel társkeresőn, és látom hogy csak albérletben él, max egyszer feljöhet hozzám, de csak ha nagyon jó pali, különben tiltom és lapát van neki.
Nekem 28 évesen már autóm, lakásom van, diplomám is.
28L
Én nem várom el, mert én sem tudom ezeket felmutatni (mondjuk csak 25 vagyok és kocsim csak azért nincs, mert nem akarok). Szerintem ezeket együtt is meg lehet teremteni, nincs ebben semmi gáz.
Sajnos a mai Magyarországon nem tudja az átlag szülő x millióval vagy saját lakással elindítani a gyerekét/gyerekeit, és az árak egyre nőnek, a fizetések pedig stagnálnak.
Nem vagyok 30 körüli nő, de barátnőm pont 30 és nem várta el ezeket. Jó melóm van, de nem akartam egyedül lakást venni, ő is hasonlóképp állt a dologhoz, mielőtt találkoztunk. Közösen elkezdtünk tervezni és ennyi. Ketten találjuk ki, milyen lakást szeretnénk venni, autó detto.
Mondanám, hogy szar lehet olyan nőnek lenni, mint a #2-es válaszoló, de erős a gyanúm, hogy troll. :D
Még a #2-es agymenéséhez annyit, hogy diplomával 24 körül kerülsz ki a munka világába. Ő, állítása szerint, 4 év alatt kifarmolt egy lakást és egy autót.
Na persze. :D
Saját lakást nem, de azt igen, hogy lakjon egyedül igényes otthonban.
A kocsi az engem annyira nem érdekel, mert nekem van kocsim, az övével mit kezdenék? Ráadásul egy autó nem is mindenkinek prioritás, pl. nekem sem az, hótt régi autót vezetek (ami így családon belül kézről-kézre járt és nálam kötött ki), de sajnálom a pénzt jobbra :D
Amúgy meg nem mindegy, hol él az ember, én debreceni vagyok, itt szerintem elvan az ember autó nélkül is. Dubajban már mondjuk kell a kocsi :D
Saját lakást én sem, de azt igen, hogy már ne a szüleivel éljen és ne is lakótársakkal szobát bérelve. A saját otthon megteremtése szerintem közös feladat, őszintén sokkal jobban érezném magam, ha úgy költöznénk a saját tulajdonú lakásunkba/házunkba, hogy abba nekem is volt beleszólásom hol legyen, milyen legyen, a berendezést közösen válogassuk össze, és ne azon kelljen gondolkodnom, hogy azt a szuperjó tapétát vajon melyik exével nézték oda a nappaliba. Érted.
Az autót nem várom el feltétlenül. Ha van neki, akkor ne egy régi szétesőfélben lévő tragacs legyen, de ha nincs, akkor sincs semmi baj. Budapesten a közösségi autók világában ez nem akkora tragédia, nyaralni meg ha autós kirándulást szeretnénk, hát bérlünk arra a hétre, na bumm, azért kicsit felesleges is fenntartani. Egyedül akkor elvárás már az autó, miután van gyerek, de egyébként szerintem addig teljesen jól elvan az ember anélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!