Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 körüli nők! Elvárjátok hogy a leendő pasitoknak legyen lakása, autója?
Nem várnám el kifejezetten (ha 30 lennék), de előnyt jelentene. Ezt persze a mostani eszemmel mondom, annak idején nem érdekeltek az anyagiak. A férjemmel nulláról indultunk, sokat küszködtünk, mire minden meglett.
73N
Ebben a formában ezt így nem. Az autót lesz..om, belvároshoz közel lakom, nem tervezek innen elköltözni senkiért sem, itt mindent meg lehet oldani tömegközlekedéssel; ha vidékre utazom, nem esik le az aranygyűrű az ujjamról, ha vonatoznom kell; egyéb esetekben az elmúlt 10 évben kb. 6x használtam taxit; ha meg nagyon nehéz / sok dolgot akarok vásárolni, arra ott van a Tesco / Auchan / SPAR stb. házhozszállítás, azt is kb. évente használom, nem gyakran.
Lakás - azt nem várom el, hogy lakása legyen. Azt viszont igen, hogy ne mások szolgálják ki, ha nem egyedül lakik... attól a hideg kiráz, amikor egy felnőtt férfi azon hisztériázik, hogy az anyja még nem főzött, meg addig egy disznóól a szobája, amíg anyuka vagy lakótárs be nem megy a porszívóval és rovarirtóval. És még vmi, ami miatt lefelszínesp...ztak már itt, meg elmondták, hogy a magamfajta miatt szűz annyi szerencsétlen nagyonkedvesaranyos fiú... felnőtt nő vagyok, egészséges szexuális igényeim vannak. Azt nem akarom, hogy csak nálam dugjunk és guminőnek használjanak... és ha viszont nála kerül sor az aktusra, ne legyen hallótávolságban másvki a lakásban... tehát úgy nem vagyok hajlandó senkivel sem lefeküdni, hogy a szomszéd szobában szar szigetelés mellett anyuci éppen fejti a Füles magazinban a keresztrejtvényt, és végighallgatja az aktust. Ha annyit nem hajlandó tenni ezért a férfi, hogy akkorra időzíti néha a találkát "nála", amikor nincs otthon a lakótárs, anyuci, hugi-öcsi stb., ha rossz a hangszigetelés, vagy annyit nem tud megtenni, hogy néha vesz anyunak-apunak 2 mozijegyet, hogy addig ne legyenek otthon, akkor nem egymást keressük... mert én sem egy anyuval egy szoba-konyhán élő telepi műkörmös csajszi vagyok, ennyi elvárásom lehet, megdolgoztam érte. Ha
Lakást és autót is. De nem kell, hogy a sajátja legyen.
Ha van egy rendes albérlete, és akár céges autója, vagy lízingelt, engem az nem zavar, de 30 felett már legyen benne annyi önállóság és igényesség, hogy legalább ilyen szinten el tudja tartani magát.
És nem értem, miért bántátok a 2-est, lehet kicsit túlzott, és biztosan nem átlagos, de én is ismerek ilyeneket, akik 30 éves korukra összehozták.
Azt egy szóval sem mondta, hogy kp-ért vett 100 milliós lakást, simán lehet hitelre is, azt se mondta, hogy 0 km-es Mercedessel jár...
De mondjuk jellemző itt, hogy ha valakinek kicsit jobb az élete, vagy kicsit másként gondolkodik, rögtön nekiesnek.
Nem.
A lakásról tudom, hogy mennyire esélytelen összehozni, az autó meg nálam messze nem prioritás, nem szeretek autóval utazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!