Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izraeli férfiakról vélemény; Talalkozzak vele?
Tudom, hogy különböző emberek vannak ott is, de mik a legnagyobb közhelyes dolgok velük kapcsolatban?
Illetve
Megismerkedtem Tnderen egy izraeli férfival. Nagyon helyes, intelligens embernek tűnik, családi cége is van, és hát azért eléggé pénzesnek is tűnik..😬
Bár csak 2 napja beszélünk, hamar megtaláltuk a közös hangot, úgy érzem, ő lehetne az igazi!
Fel is ajanlotta, hogy elrepül Pestre holnap, és együtt tölthetnenk a napot, étteremben vacsoraznank, stbstb, viszont nem tudom, hogy mit tegyek. Szerintetek nem túl korai, hogy pár nap ismeretség és ekkora távolság ellenében is találkozunk?
és hogy lesz a továbbiakban? a következő hétvégén is ide repül, vagy inkább te repülsz hozzá? vagy érzi rajtad, hogy már az első randi végén igent mondanál?
gyakorlatilag semmit nem tudsz róla azon túl, hogy elsőre szimpatikusnak tűnik.
Shady, hulye vagy ha elhiszed
És zsidókkal eddig nem volt jó tapasztalatom, nagyon kapzsik
Kedves gyakoris társaim. Itt láthatjuk, vagy olvashatjuk egy fiatal lány életének tacsra vágásának rövid történetét. Többé nem kérdez tőlünk.
Menekülj az ilyenektől, akár melyik nemzet fia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!