Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 27-29 éves pasik már túlkorosa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27-29 éves pasik már túlkorosak a 20-23 éves lányokhoz?

Figyelt kérdés
2022. febr. 2. 06:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

9-es vagyok. Tőlem kérdezed? Nem. A nagyszüleimre írtam, hogy a házasságuk a 10 év korkülönbség ellenére pontosan 46 évig tartott, papa haláláig. Ezért írtam múlt időben, mert már meghaltak. Egyébként ők akkor "jöttek össze", amikor papa 30, mama 20 éves volt még az '50-es években. Ja és nem falusi parasztok voltak, hanem városi értelmiségiek. Papa főkönyvelő volt, mama bankban dolgozott. (Csak azért írom ezt, mert lehet egy okostojás azt írta volna, hogy falun máshogy mentek a dolgok.)

A szüleim is még együtt vannak kb. 30 éve már.

2022. febr. 2. 09:01
 12/19 anonim ***** válasza:
Egy kicsit igen. Nekem pl. 25 a korhatár.
2022. febr. 2. 09:06
 13/19 anonim ***** válasza:
32 éves barátom van, 23 éves vagyok. Nálunk teljesen jól működik a dolog, közös céljaink vannak, nem szeretném "kiélni magam", sosem voltam ilyen. Ugyanúgy, mint az előttem szólónál, nekem is ő a második férfi az életemben, és én tökéletesen elégedett lennék, ha ez így is maradna.
2022. febr. 2. 09:53
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.
2022. febr. 2. 11:03
 15/19 anonim ***** válasza:
Részemről határeset volt. 22 éves voltam, mikor megismertem a párom, ő akkor 26. Nálunk kijöttek enyhén a különbségek és szerintem ha ennél nagyobb lett volna a szakadék korban, azt én nem tudtam volna kezelni megfelelően.
2022. febr. 2. 11:34
 16/19 anonim ***** válasza:
15. Mik voltak a különbségek 4 év korkülönbségnél?
2022. febr. 2. 11:49
 17/19 anonim ***** válasza:

16

A más élethelyzet. Én még tanultam, kicsit lazábban dolgoztam, otthon éltem, eljárkáltam szórakozni jobban, ő már lediplomázott, főállásban dolgozott, külön élt, megvolt a "nyugger" rutinja, amit én eleinte ki nem állhattam, mert munka után már nem volt semmi, csak edzés, házimunka meg valami szolid program.

Én mellette kezdtem függetlenedni és összeszedni magam, minél többet voltam nála, annál inkább meglett az otthoni rutinom nekem is, mellette végeztem és váltottam főállásra, az edzéseinket korábbra raktuk és utána még bőven elmentünk szórakozni a városba, kirángattam ebből a tipikus sótlan felnőtt fosból, amit én messzire el akarok kerülni azóta is, ő meg egy kis rendszert vitt az életembe. De sok vitánk volt abból, hogy szerinte ilyen a felnőtt élet, és én túl lobbanékony meg felelőtlen vagyok, aztán idővel belátta, hogy ez a mókuskerekezés, amit az ő korosztálya megszokottnak tekint (amiatt is gondolta normálisnak), hosszú távon neki sem szerencsés életvitel... Ő nehezen szokta meg, hogy én pörgök, menni akarok, fontosabb az, hogy megéljek dolgokat és nem baj, ha másnap ennek megvan a böjtje és nyúzottan kell helytállnom, én meg rühelltem ezt az élére hajtogatós, mosást indítok mialatt megfőzök macerát minden nap. Volt konfliktusunk a szabálykövetése miatt is, én az az asztalborogatós fajta vagyok, fiatalabban méginkább az voltam, szemrebbenés nélkül osztottam ki embereket, akik rá voltak telepedve a páromra és az ő vérét szívták (például az anyját meg néhány "barátját", aki tolta neki a felelősség dumát, mikor épp ki akarta használni). Szóval igen, nálunk igenis látszott az a 4 év és bár örök életemben felnőttek között voltam és velük jöttem ki, érződött rajtam még, hogy sok dologban fiatal vagyok agyilag, sok dolognak nem érzem a súlyát, ahogy rajta is, hogy túlságosan belement ebbe a többségre jellemző szürke felnőtt életbe addigra.

2022. febr. 2. 12:20
 18/19 anonim ***** válasza:
Értem. És miért gondolod, hogy ezek a különbségek kizárólag a 4 év korkülönbségből fakadtak, nem pedig a személyiségetek közötti különbségből? 22 éves korában ő is még full olyan volt, mint te 22 éves korodban?
2022. febr. 2. 14:05
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem alapvetően nem, de az adott nő / férfi döntése a mérvadó. Ha az adott férfinak túl fiatal a 20-23 éves nő, vagy ha a 20-23 éves nő tartja magához képest túl idősnek a 27-29 éves férfit, azt el kell fogadni. Én pl. 1 hónap híján voltam 23 éves, amikor összejöttem az akkor 28 éves, ma már exemmel, nem volt semmi gondunk a korkülönbséggel.
2022. febr. 2. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!