Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 27-29 éves pasik már túlkorosa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27-29 éves pasik már túlkorosak a 20-23 éves lányokhoz?

Figyelt kérdés
2022. febr. 2. 06:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
28%

Még a 60 éves sem túlkoros.

Ezt csak a szűzkukis incelek, meg a vénlányok gondolják így.

2022. febr. 2. 06:28
 2/19 anonim ***** válasza:
83%
A mai világban egyáltalán nem. Ismerek olyan párt hogy 37 év a korkülönbség és minden működik náluk.
2022. febr. 2. 06:28
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Esetemben sok volt. De a csaj is ugy viselkedik, mint valami instagram kiralyno
2022. febr. 2. 06:53
 4/19 anonim ***** válasza:
94%
30 éves vagyok a barátnőm 33. Nekem a 20 23 túlságosan fiatal lenne.
2022. febr. 2. 07:06
 5/19 anonim ***** válasza:
72%

29 éves vagyok és 24-29 éves nő jöhet szóba.

Ennél fiatalabb még nem élte ki magát, amit én már nem akarok, öregebbek között meg nagyrésze gyerekes.

2022. febr. 2. 07:40
 6/19 anonim ***** válasza:

#1:

Attól függ, ha Józsi bácsi 64F-ről van szó, akkor nem túlkoros.

Amúgy nem, nem hinném. A legtöbb pár egyetemen ilyen korkülönbségekkel mozog.

2022. febr. 2. 07:40
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ha egyforma érettségi szinttel rendelkeznek, illetve mentalitásuk, életfelfogásuk is hasonló. Van olyan 20-23 éves lány, aki még pasizni akar, meg fesztiválozni és "élni" még, és van olyan, akinek tökéletes lenne, ha találna egy megfelelő partnert, akivel örökre elköteleződhetne, függetlenül attól, hogy hány pasival volt addig.
2022. febr. 2. 07:52
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezek olyan felesleges kérdések. Ha egy férfi és egy nő kölcsönös beleegyezéssel szabad akaratuk akaratukból úgy dönt, hogy egy párt akarnak alkotni, akkor megtehetik. Ha a 20 éves nő gyereket akar a 45 éves férfitól, tegye. Ha szexkapcsolatot akar, tegye. Ha házasságot, tegye. Had tudja már mindenki magáról, hogy mi a jó neki.
2022. febr. 2. 08:49
 9/19 anonim ***** válasza:

Én 28, barátnőm 21. Összeillünk, mert ő alapból érett. Úgy is lett nevelve, illetve ő sosem volt ez a bulizós, fesztiválozós, kiélős (ez az össze-vissza kefélést jelenti még?) típus. Nem is rúgott be még soha az életben (max. egy-két pohárral iszik nagyon ritkán) és én vagyok neki a második férfi az életében. Nem értem miért úgy beszélnek ezekről, mintha ezek mindenki életének a kötelező elemei vagy pontjai lennének a kiélés, bulizás. Én pedig olyan 24-25 évesen kezdtem el igazán felnőni fejben és férfivá válni. Az is baromság, hogy "jaj te már 10 éve melózol, ő meg még gyerek". Egyrészt én is 25 évesen kezdtem dolgozni 2,5 éve, amikor kijöttem az egyetemről, másrészt már ő sem otthon lakik, dolgozni is szokott suli mellett és még max. 1-2 év és egyáltalán nem fog függeni a családjától. Ez a másik, amit utálok, hogy csak kor alapján bekategorizálnak mindenkit, hogy "ő még biztos gyerek" "ő meg már öreg". Most csak reagáltam a legnagyobb baromságokra, amiket fel szoktak hozni ellenérvként.

A nagyszüleim között is 10 év korkülönbség volt, szüleim között is 6 év van, aztán mindkét házasság több évtizedekig tart(ott).

2022. febr. 2. 08:50
 10/19 A kérdező kommentje:
Végül elváltak?
2022. febr. 2. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!