Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy ilyen valentin-napi ajándékról?

Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt. Tárgy helyett arra gondoltam, hogy elviszem vacsorázni egy nagyon jó helyre, mellé egy szál rózsa és egy bonbon.
2022. febr. 1. 18:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem is aranyos. Szerencsés barátnőd van.
2022. febr. 1. 19:48
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

🙃 Egyediségből egyes :D

🙃 Semmi különlegesség... Veszel a boltba egy-két sablon dolgot és lepasszolod neki...

🙃 GONDOLKOZZ ! Képzeld magad az ő helyébe ! 🙃 Egy bonbon 🙃 egy szál rózsa 🙃 vacsora ?

🙃 Ennyivel vagy különb a többi pasitól ? :D Hidd el, erre más is képes lesz :D

2022. febr. 1. 20:00
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

A Valentin napot mi sem ünnepeljük, de ilyenkor olyan jó kajaakciók vannak az éttermekben, enni meg szeretünk 😄

Szerintem sem kell rózsa meg bonbon, az étterem bőven elég. Kivéve ha tudod, hogy a barátnőd vevő az ilyesfajta ünneplésekre, ajándékozásra.

2022. febr. 2. 09:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Én rühellem a valentin napot, egyik párommal sem tartottuk, ahogy most, a vőlegényemmel sem. Nekem ezerszer többet ér az, hogy nap, mint nap gondol rám és hoz nekem munkából hazafelemenet egy sajtos popcornt (tudja, hogy azt szeretem), mint egy nap egy évben egy giccses virágcsokor, meg bonbon. Hányok az egésztől. Ha szeretsz valakit, azt egész évben szereted, nem csak egy bizonyos napon. Mondjuk a virágárusok, meg az ajándékboltosok tuti kaszálnak ilyenkor.😅
2022. febr. 2. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!