Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi emberek véleményere is kíváncsi vagyok, harminc éves koron túl ki hogyan viszonyul a magányos élethez?
#1 Neki kijutott a jóból, mert szerintem azért tett ő többet, mint én.
#2 A személyeskedésekre nem reagálok.
#3 Fölöslegesnek tartom, hogy a személyeskedő nőkre reagáljak. Nem csak a nőket is verték át, hanem engem is átvertek a nők, akár az egyetemi éveim alatt, amikor segítettem nekik felkészülni vizsgára annak ellenére, hogy egy forintot vagy szolgáltatást se kértem tőlük.
#4 Vannak tapasztalataim, engem is kihasználtak. Ha valakire írtam, direkt nem reagált, hogy ezzel megalázzon. Randi oldalakon, ha volt egyezés is direkt nem írt vissza a kezdeményezésemre. Nem jelenti azt, hogy elkezdjek érzelmileg kiborulni. Csak elengedem a történetet, ha így kezelnek engem. Azért dolgozok több állásban, mert aktívan elterelem a figyelmem arról, hogy egyedül vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!