Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy ilyen valentin-napi ajándékról?

Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt. Tárgy helyett arra gondoltam, hogy elviszem vacsorázni egy nagyon jó helyre, mellé egy szál rózsa és egy bonbon.
2022. febr. 1. 18:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
13%
Hú milyen egyedi. Ja nem. Megérdemli egyébként vagy csak mert elő van irva? Ugyanis ha nem, akk lepd meg azzal h elismered amit tesz, a nagy semmivel.
2022. febr. 1. 19:06
 2/14 A kérdező kommentje:
Neked mi bajod? :D
2022. febr. 1. 19:07
 3/14 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
87%

Szerintem aranyos dolog.

Mi nem ünnepeljük a Valentin-napot, nem mert nem szeretjük, valahogy nálunk ez nem került fel a "napok" listájára.

De szerintem cuki vagy, szerencsés a lány! ^^

2022. febr. 1. 19:08
 4/14 anonim ***** válasza:
95%

Mi se veszünk semmi konkrétat, csak csinálunk valamit közösen. Egy vacsora teljesen jó program, még hosszú évek alatt se untuk meg. ;)

Szerintem teljesen jó, sőt 3 hónap után sok is.

2022. febr. 1. 19:10
 5/14 anonim ***** válasza:
89%
En csak a vacsorara szavazok.
2022. febr. 1. 19:15
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem azért vinném vacsorázni, mert nincs jobb ötletem. Kifejezetten szeretjük ezt a programot, hogy kiöltözünk, stb :D Csak nem akarok elcsépelt sem lenni, gondolom erre célzott az első válaszoló.
2022. febr. 1. 19:16
 7/14 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem is jó ötlet :) Főleg, ha szereti a jó éttermeket és ez nem feszélyezi.

Az előző barátom akart lenyűgözni engem is egy nagyon jó étteremmel pont Valentin-napon (meglepetés volt, azt hittem, maximum egy Vintage Garden típusú étterembe megyünk), de fine dining volt és iszonyú kellemetlenül éreztem magam (egyetemista voltam még ekkor). Utólag bánom, de tényleg zavarban voltam végig (szervíz,ételek,menüsor, ár, stb.).

2022. febr. 1. 19:16
 8/14 anonim ***** válasza:
91%
Ebből mi se csináltunk soha nagy ügyet. Vagy elmentünk valahova, vagy itthon készítettünk vacsit. Virág, csoki és kb ennyi. Teljesen jó. Nem ezen múlik a kapcsolat minősége.
2022. febr. 1. 19:17
 9/14 anonim ***** válasza:
82%
Én soha nem tartottam a valentin napot, de ez az ötlet aranyos. 🙂
2022. febr. 1. 19:17
 10/14 anonim ***** válasza:
92%
Teljesen szuper ötlet. Mi se szoktunk ajándékot venni, hanem elmegyünk valahova.
2022. febr. 1. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!