Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy ilyen valentin-napi ajándékról?
Szerintem aranyos dolog.
Mi nem ünnepeljük a Valentin-napot, nem mert nem szeretjük, valahogy nálunk ez nem került fel a "napok" listájára.
De szerintem cuki vagy, szerencsés a lány! ^^
Mi se veszünk semmi konkrétat, csak csinálunk valamit közösen. Egy vacsora teljesen jó program, még hosszú évek alatt se untuk meg. ;)
Szerintem teljesen jó, sőt 3 hónap után sok is.
Szerintem is jó ötlet :) Főleg, ha szereti a jó éttermeket és ez nem feszélyezi.
Az előző barátom akart lenyűgözni engem is egy nagyon jó étteremmel pont Valentin-napon (meglepetés volt, azt hittem, maximum egy Vintage Garden típusú étterembe megyünk), de fine dining volt és iszonyú kellemetlenül éreztem magam (egyetemista voltam még ekkor). Utólag bánom, de tényleg zavarban voltam végig (szervíz,ételek,menüsor, ár, stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!