Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tinderre többnyire a gáz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderre többnyire a gáz pasik járnak fel?

Figyelt kérdés

Azok a férfiak, akiknek normális munkájuk van meg karrierjük, és építgetik az életük, azok miért mennének fel tinderre vagy más társkeresőkre? Nyilván nekik irl is jobban összejön, vagy normálisabb nőket találnak, mint a tucat tinder ribiket, akikkel csak leadnák a színvonalukat.

Egyértelműen a a kevésbé sikeres társaik keresik fel ezeket a lehetőségeket.

Gondolom van kivétel is, de többnyire erre jutottam másokkal, hogy az életükkel elégedett értelmes férfiak, akiknek karriere van nem fogják felkeresni ezeket a helyeket, max ha kell valaki szexre, de talán még arra sem. Megfelelő társat ezek a férfiak, de akár nők nem ezeken a helyeken fognak találni.

Ti miként látjátok?

2022. jan. 31. 13:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem egy könnyű dolog amúgy a tinder az biztos, de ahogy irtad is, akinek van ideje rá annak megérheti. Én azert vagyok még fent, mert nem sokat járok olyan helyekre ahol ismerkedni lehetne, így maradt ez a társkeresésre.
2022. jan. 31. 16:03
 12/14 Gymnospermatophyta ***** válasza:

10:

Környezettől is függhet. BP-n pl. eltudom képzelni, hogy arányaiban valóban több a magamutogató csaj, mint máshol. A tinder amúgy alapból olyan embereket dob be, akik "számodra legérdekesebbek", tehát valamennyire próbálja szűrni azt, hogy kik jöhetnek be gondolom a húzogatások szerint. Nem lehet, hogy ezért jöttek be olyan emberek, akik hasonlítottak? Nem biztos, csak egy tipp. :)

Én sem találok nagyon 100% szimpi lányt, de látom, hogy több normális is van, csak ritka aki tetszene. Kicsit én is tartok tőle, hogyha lenne is ilyen hasonló lenne, mint Veled, hogy 2 szavas válaszokat ad és nem látom majd felőle azt, hogy valóban érdeklődő. Na, de remélem nem így lesz, akárhol is futok össze vele.

2022. jan. 31. 16:08
 13/14 A kérdező kommentje:

#11 adja magát, h ez maradt. Én se járok olyan helyekre, de én már az időmet, meg a kedvemet se akarom pazarolni. Meg a kedvemet is elvette, élőben sokkal jobban meg tud ragadni a másik. Remélem viszont neked beválik, és találsz valakit.

#12 Elképzelhető. De nem úgy értettem, hanem h már számomra az egész hányingerkeltő volt, hogy egy kép alapján döntök, és már a sok húzogatás után egyszerűen unalmas volt mindenki külsőre, most egy képen mi fogjon meg? Meg nem is volt teljesen egyforma a választék, mert a hipszer/alter pasikat is bedobta, amit pont h balra húztam mindig.

Hát remélem neked is összejön majd valahol, és találkozol ott egy számodra szimpatikus lánnyal vagy máshol. :) Én remélem nem online fogok valakit találni.

2022. jan. 31. 16:27
 14/14 Gymnospermatophyta ***** válasza:
A külső megfoghat. Meg néha átjön a kisugárzás vagy valami aféle. A stílus is mutathat valamit meg az is, hogy milyen képeket rak fel. Esetleg érdeklődési körök. Tehát ezekből ki lehet indulni, hogy szimpatikus-e a másik. De megértem, hogy nem mindenki tud/szeretne így ismerkedni, élőben jobban átjön a személyiség az biztos. :)
2022. jan. 31. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!