Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tinderre többnyire a gáz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderre többnyire a gáz pasik járnak fel?

Figyelt kérdés

Azok a férfiak, akiknek normális munkájuk van meg karrierjük, és építgetik az életük, azok miért mennének fel tinderre vagy más társkeresőkre? Nyilván nekik irl is jobban összejön, vagy normálisabb nőket találnak, mint a tucat tinder ribiket, akikkel csak leadnák a színvonalukat.

Egyértelműen a a kevésbé sikeres társaik keresik fel ezeket a lehetőségeket.

Gondolom van kivétel is, de többnyire erre jutottam másokkal, hogy az életükkel elégedett értelmes férfiak, akiknek karriere van nem fogják felkeresni ezeket a helyeket, max ha kell valaki szexre, de talán még arra sem. Megfelelő társat ezek a férfiak, de akár nők nem ezeken a helyeken fognak találni.

Ti miként látjátok?

2022. jan. 31. 13:12
A kérdező szavazást indított:
Egyetértek.
Nem értek egyet.
Nem használtam még társkeresőt.
26 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Normális munkám van, karrierem, biztosan építgetem az életemet.

Az egyetlen gondom az a társkeresés, abba most itt nem megyek bele hog, miért, nagyon hosszú lenne. Tehát nem feltétlen jön össze a hozzám hasonlóknak, simán el tudom képzelni hogy aki hasonló helyzetben van használjon társkeresőt. Én nem szoktam, de ennek megintcsak nem az az oka amit leírtál.

2022. jan. 31. 13:28
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőhöz hasonlóan én se egy alja pasi vagyok. Két legjobb barátom anno fent volt és engem is basztattak, hogy na menjél már fel stb. Tudni kell rólam, hogy nem akarok családot alapítani, se komoly kapcsolatot, így igazándiból adta is magát a tinder. Szóval én csak a szex miatt használom. Amúgy meg az egyik barátom tinderen ismerte meg a menyasszonyát, szóval bármi előfordulhat.
2022. jan. 31. 13:40
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Sosem volt problémám a társkereséssel, van munkám, jó családi környezetből származom, független vagyok, összességében normálisnak mondhatom magam, nem vagyok dúsgazdag, de apránként építgetem az életemet, külsőmmel is meg vagyok elégedve.

Mégis volt olyan időszak, hogy használtam az alkalmazást.

Mert eléggé elfoglalt vagyok a tanulás és a jelenlegi munkám helyhezköt, így élőben nehezebb alkalmat kerítenem az ismerkedésre.

2022. jan. 31. 14:00
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak gáz pasik vannak, régebben én is fenn voltam és nem vagyok gáz :D
2022. jan. 31. 14:18
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg baromi jó pasit és nőt ismerek, aki ott (is) ismerkedik, akár más platformok (suli, munka, buli stb) mellett. Nem csak jól néznek ki, de többségük értelmes, művelt, akár több diplomával.

Te csak nyugtatgatni akarod ezzel magad, mert egy szánalmas lúzer vagy. Esélyesen egy újabb incel, aki szerint minden tinderező nő mocskos lotyó. Igen, ezt te írtad, hiába próbálod az újabb nőgyűlölő kérdésedet más köntösbe bújtatni.

2022. jan. 31. 14:38
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Pont a munka miatt nincs idejük irl ismerkedni. Ezért választják a Tindert.
2022. jan. 31. 14:51
 7/14 anonim ***** válasza:
Azért akinek olyan sok munkája van hogy az ismerkedés rovására menjen, annak a kapcsolatra se lesz.
2022. jan. 31. 14:55
 8/14 Gymnospermatophyta ***** válasza:
100%

7: Kivéve ha otthon dolgozik. Azért abban az esetben valamennyire megoldható, hogy több időt töltsenek együtt, hiába kell sokat dolgozni. :) Persze ez is valamilyen szinten emberfüggő.

-------------

Normális munkám van szerintem és - remélhetőleg:D - a "karrierem" is épül. Egyedül nem igazán járok olyan helyekre, ahol lehetne ismerkedni plusz kisváros. Egy próbára simán jó a tinder és rengeteg benne egyébként a lehetőség: barátkozásra is vagy épp nyelvtanulásra (ha van előfizetésed és változtatsz helyzetet akárhova a bolygón, sok embert érdekel a nyelvcsere, sőt van aki kifejezetten ezért van fenn). No meg nem csak r_ibancok vannak. :) Mindkét nemből van értelmes. Bár nyilván a sajátom arányát nem látom.

2022. jan. 31. 15:24
 9/14 anonim ***** válasza:
Jó, ebben igazad van 8as :)
2022. jan. 31. 15:29
 10/14 A kérdező kommentje:

#5 nő vagyok :D Nekem az az alap, hogy értelmes és művelt, a külső elvész, ha nem tudok vele elbeszélgetni. Meg egy idő után a pasik is sorra ugyanúgy néztek már ki a sok húzogatás után, egy se tűnt ki a tömegből.

Voltam fent tinderen, és ott is hagytam, mert a pasik nem voltak túl kommunikatívak. Lehet nem vagyok olyan szép, és volt jobb nekik. Volt persze kivétel, aki normális volt, de nem volt meg a plusz. Viszont többnyire olyanokkal beszéltem, akik azzal villogtak, hogy milyen munkakörben dolgoznak, volt aki a fizetését is a képembe tolta, hülyének próbált nézni kicsit vmelyik. Nagy részükkel nem lehetett elbeszélgetni, csak interjúztattak, és nem tettek hozzá semmit a beszélgetéshez. Én meg tudtam volna lefele a beszélgetéseket, h derüljön ki megéri-e még beszélni az illetővel, de a pasik nem így voltak, ahogy tapasztaltam, elhúzták inkább, avagy lesz*rt*k inkább. Biztos van kivétel, én nem mondom, hogy aki odamegy mindegyik gázos, de a többség sztem az, aki szexen kívül is keres vmit. Meg elnézve a korombeli pesti pasi átlagot voltak érdekes arcok képalapján. A barátnőim is el voltak halva kik-mik vannak fent többségében. De mondom vannak kivételek, de a többség fura volt.

Pasi oldalról meg akiket ismerek azok kipróbálták annyira, hogy megnézték milyen a választék és törölték is az alkalmazást, mert rossz volt a felhozatal kép+bio alapján következtetve, mármint nem voltak szimpik a nők.

Aztán én is elgondolkodtam, hogy igazából, akiknek rendben van az életében minden, és motiváltak és emberek között megfordulnak és nincs nagy magányuk azok a nők/férfiak max. szexet keresnének itt. Ha meg vki kitartó és jó a szűrője és elveszteget egy kis időt szívesen, az használja komolyabbra.

De egyébként ti miért hagytátok ott a tindert?

2022. jan. 31. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!