Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan tudhatom meg, milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom meg, milyen jelekből, hogy érez e irántam valamit a férfi, vagy csak úgy vagyok neki, mert nincs jelenleg jobb?

Figyelt kérdés

2 hónapja találkozgatunk, rengeteget beszélgetünk. Nagyon jól érezzük magunkat egymás társaságában. Viszont tudom azt, hogy még nincs túl az exén. Ez azt jelenti, hogy én mindenképp csak pótlék vagyok számára?

Nem beszéltünk arról, hogy milyen célból találkozgatunk amúgy, csak sodródunk az árral. Nem mondhatnám, hogy mély érzéseket táplálok iránta, de érzek, csak nem tudom, honnan szűrhetném le, hogy ő is hasonlóan van e velem kapcsolatban. Jelenlegi 'kapcsolatunk' eléggé bizalmas amúgy, már-már olyan, mintha együtt lennénk, de mégse, mert bennem van a félsz, hogy lelép, abból is adódóan, hogy mint írtam, még nincs túl az exén.

De akárhova megyünk, mindig csókolgat, bemutatott a barátainak, ha bulis helyen vagyunk, le se veszi rólam a szemét, ha valaki közeledni próbál felém, féltékeny lesz.

Nem merek erről beszélni róla addig, amíg én magam nem döntöm el, mit is szeretnék, mert egyébként nekem is jó most így, ahogy van, jó, hogy mellettem van, hogy számíthatok rá, még ha nincs is kimondva a kapcsolat (pontosítva örülök, hogy Ő van mellettem, nem akarom, hogy más legyen mellettem). Illetve addig, amíg róla nem tudom, hogyan is vélekedik rólam, addig nem szeretnék belemenni ebbe a beszélgetésbe.

Szóval lehet elég kusza, de a fő kérdésem az lenne, hogy miből érezhetem, hogy igen, komolyan érdeklődik felőlem? Volt már valaki hasonló cipőben? Mi lett a kimenetele?

2022. jan. 30. 18:33
 1/4 anonim ***** válasza:
53%

"Viszont tudom azt, hogy még nincs túl az exén."

Halott ügy. Tegyél magadnak szívességet és lépj ki ebből. Annyi normális, komplexusok nélkül élő egyedülálló férfi van.

2022. jan. 30. 18:46
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
A kèrdésedből az jön le, hogy te nagyon is akarnád ezt a férfit. Csak tisztában vagy vele, hogy ő éppen csak elvan veled. Most itt megnyugtathatunk hogy igen ez a féltékenyledès, meghogy bemutat a barátainak mind jó jel. De a valóság az, hogy két hónap az két hónap. Valószínűleg dolgozik benne a játszóösztön. Most megmutatja a haveroknak meg mindenkinek, hogy "tessék ezt is megkaptam" Aztán ha visszajön az exe vagy egy olyan lány kerül a képbe, aki tényleg érdekli akkor ennek vége is lesz
2022. jan. 30. 18:49
 3/4 A kérdező kommentje:
Szóval ennek így jelenlegi formájában semmi értelme és ne is reménykedjek? Nem fogja egyszer csak azt mondani, hogy 'oké, túlvagyok rajta, te kellesz'?
2022. jan. 30. 18:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez mind szép és jó, de ezeket azért csinálja, hogy megmaradjon a pótlék.
2022. jan. 31. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!