Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatod hogy a férfi szerelmes beléd vagy csak jól érzi magát veled?
Úgy értem nem csak szexre 'használ'.
Mi az amiből biztos lehetsz benne hogy szerelmes és nem csak arról van szó hogy jó a társaságodban lenni.
Pl mondja? Azért szerintem a legtöbb pasi elég könnyen megfejthető. Ha szexen kívül más programotok nincs, és akkor nagyjából nem is hajlandó találkozni veled, ha előre láthatóan nem lesz lehetőségetek dugni, akkor valószínűleg csak szexről szól számára a dolog, ha egyébként is szívesen tölt veled időt, és akkor sem csak mint barát viselkedik (fogja a kezed, random csókok, barátoknak/családnak bemutat, stb), akkor valószínűsíthető, hogy nem is csak barátság extrákként tekint rátok.
Elég csak magadból kiindulni, te hogy viselkednél valakivel, akit csak szexre használnál? Ez nem atomfizika, minden különbségünk ellenére emberek vagyunk mindannyian, hasonló motivációkkal és érzésekkel.
Köszi a válaszokat.
3. Hát épp ez az hogy nem igazán beszél az érzéseiről.. De ezek mind megvannak egyébként amiket írsz. Bemutatott barátoknak akik meg is lepődtek mert hogy sose vitt lányt eddig bemutatni. Családnak is, unokatesoknak, nagynéninek.. Stb.
Vannak közös programjaink bőven, közös nyaralás is szóba került. Én nagyon szeretem őt, csak ő az érzéseivel kapcsolatban vagyok kicsit bizonytalan.
Azt mondta ő sosem lett hirtelen gyorsan szerelmes. Mindig lassan alakult ki benne és azt is tudom róla hogy zárkózottabb. Bár én sem mondtam neki hogy beleszerettem.
Hiányzom neki ha nem vagyunk együtt,mondja is hogy olyan jó hogy vele vagyok. Például múltkor mondtam neki hogy szebbé teszi a napjaim, feküdtünk ölelkezve. Erre ő még erősebben megölelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!