Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mennyi idő után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi idő után várhatom hogy azt mondja letörli a tarskeresot,mert tenyleg komolyak a szandekai? Eddig ez még nem történt meg,viszont folyton elérhető közösségi oldslakon ellenben nekem alig valaszol,nem is keres kb.egesz nap.

Figyelt kérdés

Ra kerdeztem hogy valtozott e valami vagy csinaltam e barmig ami elbizonytalnitotta,de azt mondta nala ugyanugy van minden.

Viszont alig keres,uj noket jelolget facen,meg instan.

Szerintetek oszinte amikor azt mondja nem ismerkedik massal?

Alig 3honapja tart,de ugy erzem nem birom mar a ketsegeket

2022. jan. 29. 21:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy kapcsolat kezdeti fázisában nem keres meg legalább naponta egyszer, akkor szerintem nem nagyon van oda érted az illető (és ez nemtől független)...

Ha valakibe szerelmes vagy, akkor kommunikálni akarsz vele sokkat gondolsz rá. Még akkor is, ha nagyon elfoglalt vagy.

2022. febr. 1. 11:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!