Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarja mindenki csak azt?
én már fürödtem be csajjal, 3 hónap után sem volt meg(szakított aztán), én nem akartam pofátlan lenni, tiszteletben tartottam az ügyet, de azt mondom aki csaj ennyit váratja magát annak valami baja van, vagy fejben, vagy lejjebb.
Azt gondolom, ha egy pár szerelmes, akkor szeretnezni kell nem dugni! És nem a 2. napon, az a csaj ribi, nincs semmi tartása. De nem is a 365. napon, mert nem lesz olyan pasi aki vár csak vár. De mire is? Mert már azt is elfelejti addigra.
hát nem tom az elég nagy bal*asz ha valaki már az eslő randi után d*gni akar...paff :O :S, szerintem nem mindenki vannak kivételek... csak jah van egy pár idióta köztünk...(Y), de hát az emberi hülyeség határtalan... én csak ezt tudom mondani... :S, de ne aggódj csak találsz olyan valakit aki nem csak azt akarja tőled...:), talán próbálj alaposan ismerkedni és csak utána randizni...
sok sikert a keresésben...vagy nem tom mi jót kiványak...:/, jó mindent... :), hát nem tudom hogy ezzel tudtam e segíteni vagy nem... de rem. tudtam....valamicskét...:)
16/F
23:56
Köszi! Végre egy normális hozzáállású pasi, aki nem köntörfalazik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!