Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarja mindenki csak azt?
mert->
Mindenki azt akarja,
Mindenki keresi - kutatja,
Mindenki azt akarja
Csak menni a csúcs felé.
komolyra fordítva a szót, komolyan sértve érzem magam:)), ugyanis nem mindenki, így pl én sem egyből azt akarom egy lánytól
ilyen a világ, kész
Bocsi, de őszinte leszek:
Úgy vettem észre, ha már az első kettő randin előhozzák a szexet, akkor már nem terveznek hosszú távra veled/velünk, így a jól elszórakozom majd vele azt oszt kész kategóriába esel... Hogy miért? a pasik válogatja...valakinek bejössz és többet is akar, valakinek meg nem, de majd arra jó leszel...
Én ilyenkor kidobom az illetőt, mint macskát sz.rni...
Ha lyukat akar, akkor keressen egy csajt a főút mellett, de velem ne szórakozzon!
(amúgy hány éves vagy?)
Kedves 23:56-os!
Amúgy mit mondanak neked ilyenkor, mikor azt mondod magadban, hogy juj, ezzel a csajjal tuti nem lesz hosszú távú, de arra majd jó lesz?
(csak kíváncsi vagyok)
23:56 -os vagyok
van aki benne van a dologban egyből, van aki úgy gondolkodik ,hogy majd meglátjuk, hátha lesz több is benne és megmarad(én sem csak úgy állok hozzá ,h mindenképp rövidtáv, csak általában érzem,hogy ez lesz), és van aki azt hiszi ,hogy ez meg fog változni ,mert ha szeret, én is szeretni fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!