Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Chat.hu-n ismerkedem, tényleg csak dumálgatok, semmi
komoly tervem nincs stb. Miért akarja mindenki egyből
megkapni az msn címem?
Figyelt kérdés
Ha megkérdezem h miért nem jó a chat, nem tudnak válaszolni, miután pedig megondom h rossz tapasztalatok miatt nem adom meg, köszönés nélkül lépnek ki...
Miért? Mit akarnak msn-en, amit chaten nem lehet???
azért mert a legtöbb pasi (13-18korosztály) azért jár chatre, hogy megszerezze a lányok msn címeit, majd camba rejszoljon. Én(f 17) rendszeresen járok chatre, de nem bírom felfogni, h mire jó ez nekik. 1x tettem egy próbát és felmentem egy lány nevén chatre, háát nem irigylem a chatelő lányokat :/
2008. jún. 21. 22:25
2/13 anonim válasza:
Válassz másik chatet. A chat.hu-n az első kérdés az msn cím vagy a szex körül forog. A chaten nincs kamera, msn-en viszont ott van. Amúgy ha csak beszélgetni akarnak veled, akkor jó a chat is és aki tovább akarja folytatni a beszélgetést, annak meg lehet adni az msn címed... persze ha szimpi az illető. Én is voltam azon a chaten egy párszor, de csak rossz tapasztalatom volt. Nem akarok reklámozni, ezért nem írok más chat oldalakat, de vannak sokkal jobbak annál és értelmesebb emberekből is több van.
2008. jún. 21. 22:25
3/13 A kérdező kommentje:
Írhatnál pedig olyat, ahol nem úgy kezdenek h akarok egy szexelni...
2008. jún. 21. 22:27
4/13 A kérdező kommentje:
Persze olyan is van, aki 2-3 beszélgetés után kérte el, át is mentünk msn-re, de csak bezsélgetünk, meg majd találkozunk vmikor...
2008. jún. 21. 22:29
5/13 A kérdező kommentje:
Egyébként mindegyik mondja is h ne gondoljak rosszra, nem rejszolni akarnak camon, csak az ott "személyesebb"
2008. jún. 21. 22:34
6/13 anonim válasza:
Az MSN egy katasztrófa, de ugye a számítástechnikához senki nem ért a kamba rejszoló társaságból...
Nem tudom, mitől lett olyan népszerű, amikor az IRC és az ICQ sokkal biztonságosabb és stabilabb volt.
Nekem nincs is MSN címem. Akkor én már nem is vagyok ember?
Szerintem az MSN azért kell nekik egyébiránt, hogy késöbb is elérjenek (chaten nem biztos, hogy megtalál)
2008. jún. 21. 22:47
7/13 A kérdező kommentje:
Csakhogy van olyan opció, hogy kedvenchez adás, és barátnak felvétel...
Amikor ezt mondom nekik, h vegyen fel kedvencnek, köszönés nélkül lép ki!!!
vicc...
2008. jún. 21. 22:49
8/13 anonim válasza:
Én vagyok a második hozzászóló. Az igaz, hogy így később is megtalálnak, mert lehet, hogy olyannal beszélsz, aki nem sokat jár chatre, de msn-ezni szokott. De akkor sem a cím elkérésével kell indítani. Én személy szerint sokat jártam a gyaloglo.hu-ra. Nem azt mondom, hogy ott nincsenek ilyen emberek, de azért normálisabbak. Viszont már nem voltam fenn egy jó ideje, lehet azóta változtak a dolgok... de egy próbát azért megér.
2008. jún. 21. 22:53
9/13 anonim válasza:
Átlagos chat.hu-s beszélgetés..
Ő: Cya (Fiúk bazdmeg.)
Én: szia
Ő: kor? honnan? nem? (ezt mindig megkérdezik, akkor is ha mittomén Kattika19Bp néven vagy fent..)
Én: ott van a nevembe..
Ő: érdekel ahogy kiverem a camba?
Én: leszarom
*Kilép...
Chat.hu-s színvonal. Mindegyik csak a monitorra tud recskázni mert élőbe faszt sem tudnak. Ennyi. Msn meg olyan menőőőő, ott a sok "szmájli" meg a buzi rezgő szar. Inkább ircelj. ;)
2008. jún. 22. 01:14
10/13 anonim válasza:
én csak erre azt mondom ....a chaten mindenki csak kam sex meg(olyan 90%) stb. ...ezért kell az msn címed nekik..de mindehol vannak kivételek!!!(tapasztalat)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!