Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Chat.hu-n ismerkedem, tényleg csak dumálgatok, semmi komoly tervem nincs stb. Miért akarja mindenki egyből megkapni az msn címem?
Ha megkérdezem h miért nem jó a chat, nem tudnak válaszolni, miután pedig megondom h rossz tapasztalatok miatt nem adom meg, köszönés nélkül lépnek ki...
Miért? Mit akarnak msn-en, amit chaten nem lehet???
Szerintem: Az msn sokall jóbb mint a chat énis cahtelek és ahoyg irtad meg lehet jelölni barátnak meg ijenek de van aki pl kiiktatja ezt a funkciot ... Msn-en ha felveszlek akor ha bejeletkezel akor látom én ha bekapcsolom a gépet belépek az msn-be és aki akar ir cahten 5perc után ledob a szerver ... dehát ki mit gongol énis ált elkérem ...
és ez a lányok 90%nak nem okoz gondot ...
JA ÉS MI VAN AKKOR HA NEM VAGY REGELVE ?!
Nem tudom, miért ezzel kezdik, de számomra is nagyon zavaró. Aki úgy nyit egy beszélgetést, hogy szia babyke, korod?, honnan?, az már nem szimpatikus, és nem értem, miért várja el, hogy egy semmitmondó, pár perces beszélgetés után megadjam neki az msn címem.
23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!