Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet addig eszkalálódik a nőhiány hogy hamarosan már nem csak a milf-trend lesz, hanem a nagymama korú nőknek is udvarolni fognak az éhes férfiak?
Ugyebár rengeteg nő választ idősebb férfit magának. Ebból az következik hogy sok fiatalabb férfi ugaron marad. Ebből alakult ki a milf trend, amikor 20-25-30 éves fiatalemberek 40-50 éves nőknek udvarolnak és velük jönnek össze.
De ha már annyira drámai a helyzet, annyira elárasztották ezeket a korosztályú nőket is, hogy elképzelhető hogy már a 50-60-70 körüli nőkre is rá fognak menni?
F/31
38#
Balázs egy régi kérdésedben is olyan szinten lekezelted a nőket, hogy ha az utolsó férfi lennél a világon 10/10 es külsővel akkor sem állnék veled össze.
"Ott kezdődik a játék hogy 31 vagyok, de 40-50 évesnek gondolnak külső alapján..."
Tesó, én 33 vagyok, de első randin a lány 29-nek nézett. Valamit nagyon elrontottál :)
43#
Nők! Alapítanátok családot egy olyan férfival aki nettó 170 ezret keres havonta?
Olvasd vissza a válaszaid😉
48: fogalmam sincs miről beszélsz. igen, nem akarom eltartani a nőmet 20 éven át, mert ő szült egy gyereket. ez probléma?
amíg pici otthon van, utána vissza dolgozni.
ja és én is részt veszek a házimunkában gyereknevelésben.
"Elég baj ha a nő csak akkor tud elviselni ha megfelelő a súlyom...ez micsoda?"
Ez szexuális vonzalom. Te sem jönnél össze olyannal, aki akármi miatt nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!