Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet addig eszkalálódik a nőhiány hogy hamarosan már nem csak a milf-trend lesz, hanem a nagymama korú nőknek is udvarolni fognak az éhes férfiak?
Ugyebár rengeteg nő választ idősebb férfit magának. Ebból az következik hogy sok fiatalabb férfi ugaron marad. Ebből alakult ki a milf trend, amikor 20-25-30 éves fiatalemberek 40-50 éves nőknek udvarolnak és velük jönnek össze.
De ha már annyira drámai a helyzet, annyira elárasztották ezeket a korosztályú nőket is, hogy elképzelhető hogy már a 50-60-70 körüli nőkre is rá fognak menni?
F/31
Nem gyűlölnek, csak érdektelennek tartanak, esetleg lenéznek. Gyűlölni csak olyat szoktunk, aki erősen tesz érte és személyes érint minket. A gyűlölet erős érzelem, ne legyél öntelt, a többség nem érez irántad semmit.
Ha rendszeresen 10-20 évvel idősebbnek gondolnak, akkor borzalmasan el lehetsz hanyagolva külsőleg. Edzeni kell, kialakítani egy stílust és hasonlók, bár van egy olyan sejtésem, hogy te lusta vagy bármit is tenni magadért. Ebben az esetben megérdemled a magányodat.
21: Jó, akkor undorodnak tőlem. Most jobb?
Edzeni kell..egyáltalán nem vagyok kórosan elhízva. Van rajtam felesleg de ennyi. Tudod én jól érzem magam a bőrömben.
Azért nem fogok bohóckodni konditeremben meg futkározni mert a nők szeirnt túl öregnek nézek ki...
S nem vagyok lusta tenni magamért, csakhogy nekem a testemmel nincs bajom.
Ilyenkor hol van a pozitív énkép, fogadd el önmagadat és társai? Amikkel a nők agyát tömi a média?
Hogy fogadd el magad 100 kilósan is? Te úgy is értékes vagy!
21#
Én sem utálom, sokszor adtam tanácsot, de amikor valaki mindenre talál kifogást az nem is akar igazából változni. Az a baj, hogy Balázs nagyon negatívan fogja fel a dolgokat, és pozitív irányba nem igazán szeretne fejlődni.
Én láttam képet Balázsról, tudna fejlődni ha szeretne, és igazán akarná.
"Ott kezdődik a játék hogy 31 vagyok, de 40-50 évesnek gondolnak külső alapján.."
Az alkoholizmus káris haver
24: azon kívül mit csinálhatok a külsőmmel hogy gyúrok? Nem mintha a fejen olyan sokat változtatna.
Huszas éveim elején vékony voltam, egy fokkal se voltam kelendőbb.
#22 + #23
Ha nem érdekel a nők véleménye, akkor miért panaszkodsz, hogy nem kellesz nekik? Ha panaszkodni van erőd, változtatni miért nincs? Aztán csodálkozol, hogy senkinek nem kellesz? Egyébként vannak nők, akiknek kifejezetten a macisabb alkat jön be, szóval nálad jóval nagyobb lesz a probléma, mint ahogy kinézel. Szerintem fejben van itt a baj, arra a pszichológust ajánlom.
Ha valóban szereted és elfogadod önmagad, akkor teszel azért, hogy jobb legyél, de úgy érzem, neked ez egy túlságosan magas koncepció.
Ilyenkor sose tudom eldönteni, hogy az ilyen ember egyszerűen nem veszi észre magát, vagy csak annyira unalmas és hitvány élete van, hogy itt trollkodik?
26#
Más hajviselet pl.
De nem is a külsőddel van a legnagyobb baj, hanem a személyiségeddel. Azon meg simán lehet változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!