Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szili01 kérdése:
Bejönnek az öregebb nők. Na persze nem a nagymamák az ilyen 30,40-es nők. hogy hol/hogy tudnék ilyen korú nőkkel ismerkedni?
Figyelt kérdés
2021. máj. 30. 23:02
1/9 anonim válasza:
Jézusom te hány éves vagy h egy harmincas nő neked már öreg közük nincs meg a milfhez.
2/9 anonim válasza:
A 30-40 évesek azok az 1980-1990-es években születettek, azok elég közel állnak a mi generációnkhoz, szóval a 30 akik 1990-es évüek azok még nagyon nem "öregek".
22/F
3/9 A kérdező kommentje:
18 evesen szerintem bőven idősebbek nálam ez a korosztály. Nem azt mondtam öregek hanem hogy nálam öregebbek.
2021. máj. 30. 23:41
4/9 anonim válasza:
Nem írtál ilyet. Azt írtad öregebb. Nah mindegy. Am nézz szét a neten. Szex oldalakon tuti találsz.
5/9 anonim válasza:
Na ha te úgy akarsz nőt szerezni, hogy leöregezed őket...:DDD
6/9 anonim válasza:
Fontosabb kérdes, hogy én 30as, mi a francot kezdjek egy 18 évessel????
7/9 anonim válasza:
Egy harmincas, negyvenes nőnek fiatal leszel te mindenhez...
8/9 anonim válasza:
30 vagyok, a szememben te gyakorlatilag gyerek vagy. Próbáld meg tinderen, de ne fűzz túl nagy reményeket a dologhoz, szerintem a legtobb nő, aki kíváncsi fiatalabb fiúkra, valahol 23 fölött keres.
9/9 anonim válasza:
tinder felejtos, ott fiatal idiotak vannak csak. Badoot javaslom, ott sokkal tobb az idosebb. Es ne aggodj a sok negativ komment miatt, ez egy eleg ingatag talaj, en is inkabb az idosebb nokre megyek, mar csak azert is mert nem normalis es ettol izgi, 1000 nobol (1000 jol kinezo persze) kb 2 ha vevo ram... Nem azert mert rosszul nezek ki, inkabb a korom miatt, meg persze mert nem lakok nagyvaros kozeleben 10 kmel, es sokan elvarjak hogy a szomszed lakasban lakj :) En azt mondom ne add fel, biztos vagyok benne hogy van olyan aki vevo rad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!