Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy pasi kedves veletek, miért hiszitek, hogy csak barátkozni akar?
Hát barátom én is ugyanezt a pesszimista látásmódot követem. Ugyan az a tapasztalat. A lányoknak az kell, hogy minél bunkóbb legyen a pasi. Legyen jó nagy pofája és kész. Tapasztalataim azt mutatják, hogy a lányok mindig azt mondják, hogy jaj mennyire nem kellenek az ilyenek, de amikor ott vannak, hogy odamegy hozzá egy a fent említett figura olvadnak mint eszkimók az egyenlítőn (sz@r poén bocs). Engem is folyton elutasítanak folyton, hogy csak barát meg, hogy nem vagyok szimpi. Egyszer egy buliban eljátszottam a bunkó f@szt máris kellettem volna a csajnak. C'est la vie!
18F
Én is ilyesmivel kínlódok, és hiába váltottam más társosagokba az sem jött be.
Néha azon tűnödök talán igaz az elmélet. A nőknek két féle pasi kell. Egy amelyik megcsinálja a gyereket(taj paraszt) és egy másik aki felneveli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!