Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ha egy pasi kedves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha egy pasi kedves veletek, miért hiszitek, hogy csak barátkozni akar?

Figyelt kérdés
Nem magamba fordult,állandóan csalódottságból írom. Egyszerűen már nincs kedvem csajozni,unom hogyha nem vagyok f*szfej,nem szólok be bunkóságokat,hanem normálisan közeledem,beszélgetek,akkor egyből haver vagyok a nők szemében. Ezt igénylik a csajok?
2010. szept. 9. 20:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Értem. Én 22 vagyok lassan, és ezt a hozzáállást gyerekesnek tartom. Kinövik idővel a fiúk is és a lányok is (nem mindenki). Szerintem fiatal lehetsz, 13-16 max, és sajnos ilyenkor az a "menő", aki nagyobb taj-paraszt. Ez később inkább szánalmas lesz, mint menő, ne aggódj. Nézz meg idősebbeket, ott ez már nem így működik, hogy a csajok a vadbarmokra buknak.
2010. szept. 9. 21:23
 12/15 anonim ***** válasza:
Én nem gondolom azt, hogy csak barátkozni akar, hanem mint az előző(k) azt hiszem, hogy tetszem neki azért kedves. Aztán meg kiderül, hogy alapból mindenkivel kedves, és csak haverkodik...Csak ilyenkorra már teljesen beleesem az adott pasiba, és koppanok :(
2010. szept. 9. 21:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Hát barátom én is ugyanezt a pesszimista látásmódot követem. Ugyan az a tapasztalat. A lányoknak az kell, hogy minél bunkóbb legyen a pasi. Legyen jó nagy pofája és kész. Tapasztalataim azt mutatják, hogy a lányok mindig azt mondják, hogy jaj mennyire nem kellenek az ilyenek, de amikor ott vannak, hogy odamegy hozzá egy a fent említett figura olvadnak mint eszkimók az egyenlítőn (sz@r poén bocs). Engem is folyton elutasítanak folyton, hogy csak barát meg, hogy nem vagyok szimpi. Egyszer egy buliban eljátszottam a bunkó f@szt máris kellettem volna a csajnak. C'est la vie!

18F

2010. szept. 9. 21:28
 14/15 anonim ***** válasza:
21:23 vagyok. Most látom, hogy 19 vagy. Azt hiszem akkor ez már most gáz:) Rossz osztályba jársz, sok lehet ott a paraszt. Nálunk a fiúk már 17 évesen sem bunkóskodtak, max röhögtek mindenen, és a legtöbbnek volt barátnője is. Talán próbálkozz máshol, lehet nem veled van a baj, hanem a közösséggel, amiben vagy.
2010. szept. 9. 21:28
 15/15 anonim ***** válasza:

Én is ilyesmivel kínlódok, és hiába váltottam más társosagokba az sem jött be.

Néha azon tűnödök talán igaz az elmélet. A nőknek két féle pasi kell. Egy amelyik megcsinálja a gyereket(taj paraszt) és egy másik aki felneveli.

2010. szept. 9. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!