Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ha egy pasi kedves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha egy pasi kedves veletek, miért hiszitek, hogy csak barátkozni akar?

Figyelt kérdés
Nem magamba fordult,állandóan csalódottságból írom. Egyszerűen már nincs kedvem csajozni,unom hogyha nem vagyok f*szfej,nem szólok be bunkóságokat,hanem normálisan közeledem,beszélgetek,akkor egyből haver vagyok a nők szemében. Ezt igénylik a csajok?
2010. szept. 9. 20:49
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
19/f
2010. szept. 9. 20:49
 2/15 dollymelyo ***** válasza:

én ilyenkor nem azt hiszem h 'csak' barátkozni akar... hanem h télleg érdeklődik irántam... és totál beezsongok:D

de a végén kiderül h télleg csak barátkozni akar - . -"

2010. szept. 9. 20:55
 3/15 Kamuuu ***** válasza:
Nekem is ez a bajom =(
2010. szept. 9. 20:56
 4/15 anonim válasza:
100%

tipikus eset: fiú és lány között nem lehet barátság, mert az egyik fél mindig többet akar

amúgy az, h eleinte haver vagy nem feltétlenül rossz... abból még lehet több

2010. szept. 9. 20:59
 5/15 anonim ***** válasza:
Nem azt hiszik, hogy barátkozni akarnak hanem a barát kategóriába sorolnak:)
2010. szept. 9. 21:01
 6/15 anonim ***** válasza:
Hehe :) Ez aranyos. Nekem lányként pont az a tapasztalatom, hogy a lányok nagy része ha csak rámosolyog egy pasi akkor máris azzal jönnek, hogy "mennyire belém van esve, meg láttam, hogy mennyire bejövök neki" stb... :)
2010. szept. 9. 21:01
 7/15 anonim ***** válasza:

Valamit rosszul csinálsz, vagy nem veszi észre a csaj, hogy akarsz valamit,vagy egyszerűen nem jössz be neki és ezzel "ráz le", hogy csak barát vagy:)

Ha tetszel egy csajnak és jó a beszélőkéd, nyert ügyed van. Egy csaj nem szereti a bunkókat, de a nyámnyila beszélgessünk srácokat sem. Az egyenes beszéd és a határozottság visz előre. Bókolni kell neki, kérdezgetni magáról, figyelni rá, mosolyogni és elhívni randizni. Ott és akkor úgyis kiderül kíváncsi e rád vagy nem.

2010. szept. 9. 21:02
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt igénylik na nem azt hogy iszonyat bunkó legyél és flegmázz, hanem csipkelődni és mégis kedves lenni. Bizony nem könnyű.Még azt is hozzá tenném hogy ez mindenkinél változó.
2010. szept. 9. 21:04
 9/15 Kamuuu ***** válasza:
>_> velem az van hogy kedveskedek meg minden bókolok stb de tudja hogy többet akarok attól még nem tetszek neki >_<
2010. szept. 9. 21:04
 10/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Igazából az a gondom,hogy nem tudom a nőknek miért azok a srácok jönnek be,akik minél nagyobb f*szságokat szólnak be hangosan órán,vagy bárhol de valójában a semmiről beszélnek,s ha én is ugyanezt csinálom,több figyelmet kapok a nőktől,könnyebben jön össze egy-egy lány,ha meg "rendesen" közeledem,feldobok valami témát vagy nem arra teszem a hangsúlyt hogy "kiskakas a szemétdombon kukorékol"t játszak akkor addig jutok hogy azt hiszik barátkozni akarok(mégha bókolok,magabiztos vagyok stb. akkor is). S már kezdem unni hogy "verni kell a mellkasom", jobban szeretem megismerni a nőt belülről(lelkileg) nem csak "arcolni meg dugni". Remélem értitek mire gondolok...

2010. szept. 9. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!