Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy pasi kedves veletek, miért hiszitek, hogy csak barátkozni akar?
én ilyenkor nem azt hiszem h 'csak' barátkozni akar... hanem h télleg érdeklődik irántam... és totál beezsongok:D
de a végén kiderül h télleg csak barátkozni akar - . -"
tipikus eset: fiú és lány között nem lehet barátság, mert az egyik fél mindig többet akar
amúgy az, h eleinte haver vagy nem feltétlenül rossz... abból még lehet több
Valamit rosszul csinálsz, vagy nem veszi észre a csaj, hogy akarsz valamit,vagy egyszerűen nem jössz be neki és ezzel "ráz le", hogy csak barát vagy:)
Ha tetszel egy csajnak és jó a beszélőkéd, nyert ügyed van. Egy csaj nem szereti a bunkókat, de a nyámnyila beszélgessünk srácokat sem. Az egyenes beszéd és a határozottság visz előre. Bókolni kell neki, kérdezgetni magáról, figyelni rá, mosolyogni és elhívni randizni. Ott és akkor úgyis kiderül kíváncsi e rád vagy nem.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Igazából az a gondom,hogy nem tudom a nőknek miért azok a srácok jönnek be,akik minél nagyobb f*szságokat szólnak be hangosan órán,vagy bárhol de valójában a semmiről beszélnek,s ha én is ugyanezt csinálom,több figyelmet kapok a nőktől,könnyebben jön össze egy-egy lány,ha meg "rendesen" közeledem,feldobok valami témát vagy nem arra teszem a hangsúlyt hogy "kiskakas a szemétdombon kukorékol"t játszak akkor addig jutok hogy azt hiszik barátkozni akarok(mégha bókolok,magabiztos vagyok stb. akkor is). S már kezdem unni hogy "verni kell a mellkasom", jobban szeretem megismerni a nőt belülről(lelkileg) nem csak "arcolni meg dugni". Remélem értitek mire gondolok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!