Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet, hogy a rendes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet, hogy a rendes srácok valahogy sosem kapják meg a nőt?

Figyelt kérdés
Miért lehetetlen küldetés rendes srácként megpróbálni ismerkedni?
2022. jan. 26. 15:08
 81/110 anonim ***** válasza:
100%
#79: Mert ő rendes fiú. Ha valaki vissza ír neki, akkor szimpatikus neki. Ezért, ha már bejön neki, akkor randira is el kell mennie, hiszen csak az idejét pazarolja. Ha meg randire elment, mert bejön neki, akkor ugye már le is kell vele feküdni, mert pazarolja e drága jófiú idejét.
2022. jan. 26. 19:28
 82/110 anonim ***** válasza:
100%

"188cm-el és edzett külsővel nem merek ránézni egy átlagos lányra"

Kisfiú vagy te még, az az egyik baj. Képtelen vagy férfimódra elviselni, hogy nem rólad álmodozik minden nő. (Ami mondjuk enyhén szólva nem is csoda...)

"De ha nem biztos benne, hogy bejövök akkor ne írjon a fenébe. Az idő pénz. és már hány felesleges nőre elvesztegettem a drága időm!!!"

:DDD Mintha te tennél szívességet nekik!

Ébresztő! Nem kötelező ám írogatni nekik! Nyugodtan töltsd csak mással a drága idődet, mindenki jobban jár!

2022. jan. 26. 19:29
 83/110 anonim ***** válasza:
34%

Semmi gond kérdező, fogadd el hogy ilyen a világ. A neten semminek sincs tétje ha ismerkedésről van szó, de sokszor élőben sincs. Én is beszélgetek nőkkel neten, de legtöbbször egy idő után nem írnak vissza, vagy el sem olvassák már amit írok, pedig próbálom érdekes témákkal fenntartani a beszélgetést és én is kérdezek. Ha rákérdezek hogy mikor találkozunk/randizunk általában vége a beszélgetésnek örökre :) A vicc hogy olyan csajokról van szó akiket élőben is ismerek valahonnan. Én ezt már megszoktam.

Élőben már más a szituáció, ott már észrevesznek mert kb 2 méter magas vagyok és izmos, így nehéz nem észrevenni. Sajnos arcra nem vagyok jóképű szerintem, bár nem is vagyok egy torzszülött. Erről kérdeztem női haverokat/rokonokat és szerintük nem vagyok ronda, de tudom hogy hazudnak csak azért hogy ne sértsenek meg. A haverok már odaszúrják gyakran hogy ronda vagyok "ha ilyen fejem lenne" stb poénos beszólogatástok. De ők legalább őszinték...

A nagyobb gond, hogy ismerkedés terén nekem is vannak igényeim, de csak azok amiket én is nyújtani tudok. Pl a túlsúlyos nők nekem nem tetszenek és gyerekessel vagy túl fiatallal/időssel sem kezdek. A 30-as korosztályban pedig alig van normál testalkatú gyermektelen egyedülálló normális életvitelű nő.

Többen említették hogy fontosak a női barátok/haverok. Nekem vannak női haverjaim/barátaim, de ők rám nem férfiként hanem emberként tekintenek és a legtöbbre én is, mivel vagy a fenti kategóriába tartoznak, azaz én nem szeretnék tőlük semmit vagy ők tőlem. Tehát én ugyanúgy beszélgetek velük mintha férfiak lennének. Ismerkedéskor pedig egy csajnak bókolni kell vagy semmit sem tenni mert a ha a csaj eldöntötte hogy összejön veled és neked is tetszik, akkor neked semmit sem kell tenned. Rengeteg ilyen példát láttam már a környezetemben.

A konklúzió, hogy igenis fontos a személyiség, hogy humoros legyél vagy spontán, de a fizikai adottságok azok amiket egy nő először meglát még mielőtt megszólalnál. Fontos hogy adj magadra, öltözz igényesen, ápolt legyél és sportos, illetve plusz pont ha magasabb vagy a csajnál DE mivel a legtöbb nő és ember az arcot nézi meg először, azonnal eldöntik hogy milyen kategóriába sorolnak, azaz hogy férfiként tekintenek-e rád...

Persze vannak kivételek, ha van elég pénzed vagy olyat tudsz nyújtani ami miatt ideig-óráig el tud viselni egy olyan nő aki egyébként nem jönne össze veled, akkor sikerülhet, de amint talál nálad jobbat vagy már nem tudod nyújtani azt amit az elején, esetleg megun akkor azonnal dobni fog. Sajnos ez velem is megtörtént, amikor egy pár éves kapcsolat végén kijelentette az akkori barátnőm, hogy egyébként sose jött volna velem össze mert már elsőre látta hogy ronda vagyok, de tudta hogy van pénzem így belement...

Akik itt bizonygatják, hogy sok átlagos vagy "ronda" pasit látnak szép vagy átlagos nőkkel, legtöbbször nem tudják jól megítélni hogy ki az átlagos és ki a ronda, de mint említettem mindig vannak kivételek.

2022. jan. 26. 19:35
 84/110 A kérdező kommentje:

83

Persze, ezt mindenki tudja, hogy a nők az arca hajtanak rá, és ha arca jó vagy, akkor nincs az a személyiség vagy szhar duma amivel el tudod rontani. Ezért is írtam, hogy hiába vagyok 188 cm és edzett, nem merek ránézni egy átalogs lányra mert csak ítélkezik felettem az arcom miatt és emberszámba sem vesz, nemhogy férfiszámba!

2022. jan. 26. 19:46
 85/110 anonim ***** válasza:
100%

"nem merek ránézni egy átalogs lányra mert csak ítélkezik felettem az arcom miatt"

Aha, rá se nézel, de kapásból megmondod, hogy mi miatt ítélkezik, ugye?

Hát, én tuti, hogy nem lennék kíváncsi rád, de egyáltalán nem az arcod miatt. Odáig el se jutna a történet, hogy képet akarjak látni rólad, amilyeneket írsz...

2022. jan. 26. 20:01
 86/110 A kérdező kommentje:

85

Ezek már egy elkeseredett ember sorai. Hiába ítélkezel...

2022. jan. 26. 20:05
 87/110 anonim ***** válasza:
100%
Nem én ítélkezek, hanem te vagy tele előítélettel.
2022. jan. 26. 20:09
 88/110 A kérdező kommentje:

87

De mit nem értesz? Zavar, hogy rájöttem mire hajtotok rá? Hogy az arc kb. 90% az ismerkedésnek? Nincs jogom tudni ezt, vagy mi? Most meg berágsz csak mert realista vagyok? Ez milyen már?

2022. jan. 26. 20:21
 89/110 anonim ***** válasza:
100%
Aki realista, az elfogadja, hogy a nők nem vakok és ehhez képest közelít az egész kérdéshez, mégpedig anélkül, hogy előre eldöntené, hogy konkrétan hozzá konkrétan melyik nő hogyan fog viszonyulni.
2022. jan. 26. 20:26
 90/110 A kérdező kommentje:

89

De igen el lehet dönteni, mert lehet tudni. Nagyjából egy arctíppus van ami minden nőnek bejön, a többi max megtűrt vagy egyenesen utált. Ha pedig utálják az arcfelépítésed akkor téged is utálni fognak mint ember, anélkül, hogy bármi rosszat tennél.

2022. jan. 26. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!