Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet, hogy a rendes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet, hogy a rendes srácok valahogy sosem kapják meg a nőt?

Figyelt kérdés
Miért lehetetlen küldetés rendes srácként megpróbálni ismerkedni?
2022. jan. 26. 15:08
 71/110 anonim ***** válasza:
31%

A rendes srácoknak is van sötét oldaluk.

Pl: [link]

2022. jan. 26. 19:01
 72/110 anonim ***** válasza:
100%

68

Ha gerinctelen parasztok, akkor MI A F.SZT akarsz tőlük?

2022. jan. 26. 19:04
 73/110 A kérdező kommentje:

72

Ezt nem tudtam előtte.

2022. jan. 26. 19:05
 74/110 anonim ***** válasza:
66%

70

Az valóban undorito, ha valaki nem megy el randira

2022. jan. 26. 19:06
 75/110 anonim ***** válasza:
71%

72

Nőként írom, hogy nincs annal undoritobb, amikor valaki nem megy el a megbeszelt randira.

En meg nem voltam igy, de tuti vacak érzés lehet

2022. jan. 26. 19:07
 76/110 anonim ***** válasza:
100%

"hamis jeleket ad stb azzal az idődet vesztegeti, hamis reményeket ad és egyszerűen megalázó"

Ja, ismerem én mik ezek a hamis jelek. 😂 Az, hogy kedvesen és udvariasan válaszol. Tudod, nálunk ez alap, így lettünk nevelve. Azért látsz ebbe többet bele, mert NÁLAD nem alap a kedvesség. Azért vagy kedves, hogy valamit cserébe kaphass (szexet, figyelmet, kapcsolatot), ha meg nem kapod meg, akkor egyből kimutatod a valódi éned.

Abba nem gondolsz bele, hogy azért kezdett veled beszélgetni, mert esélyt akart neked adni, de később átlátott a "rendes fiú" álcádon? Ha már visszaír, az nem jelenti automatikusan, hogy nyeregben vagy. De ha vissza se írna, mert nem akar "megvezetni", az is baj lenne.

2022. jan. 26. 19:11
 77/110 A kérdező kommentje:

76

De ha nem biztos benne, hogy bejövök akkor ne írjon a fenébe. Az idő pénz. és már hány felesleges nőre elvesztegettem a drága időm!!!

2022. jan. 26. 19:12
 78/110 anonim ***** válasza:
100%
Elhinném ezt a randira el nem menést, egy-két csajról. De hogy sokról, és mindegyikről, hát ezt nem, bocs. Nem okoz problémát nemet mondani, franc se ígér meg semmit olyannak akit a hátunk közepére nem kívánunk. Esetleg a konfliktuskerülők megteszik, ha nagyon nyomulós a nem kellő pasi. De én pl sose ismertem ilyet. Nem és nem, ha nem kellesz. Nem ígérünk semmit.
2022. jan. 26. 19:17
 79/110 anonim ***** válasza:
100%

76

"Azért vagy kedves, hogy valamit cserébe kaphass (szexet, figyelmet, kapcsolatot), ha meg nem kapod meg, akkor egyből kimutatod a valódi éned."

Igen!

77

Miért sajnálod így az időt? Ha ezt elvesztegetett időnek éled meg, akkor neked TÉNYLEG nem kéne senkit keresni. (Én soha nem éreztem időkidobásnak egyetlen sz.rul sikerült randimat sem, inkább csalódott voltam vagy leginkább szomorú. És nagyon sok ilyen volt...)

2022. jan. 26. 19:18
 80/110 anonim ***** válasza:
100%

"De ha nem biztos benne, hogy bejövök akkor ne írjon a fenébe. "

TUdod Bogárka, az ismerkedés arról szól, hogy megismeritek egymást, és ha mégsem olyan vagy, amilyent szeretne, akkor befejezi. Egí ismerkedés elkezdése semmire nem kötelezi egyik felet sem.

AMúgy ismeretlenül hogy a pitsába tudná, hogy bejössz-e neki? Max. annyit tud, hogy érdemes belemenni, aztán majd kiderül.

2022. jan. 26. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!