Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet, hogy a rendes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet, hogy a rendes srácok valahogy sosem kapják meg a nőt?

Figyelt kérdés
Miért lehetetlen küldetés rendes srácként megpróbálni ismerkedni?
2022. jan. 26. 15:08
 51/110 A kérdező kommentje:

49

Mit értesz top nők alatt? A pláza cicákat? Hát őket max megdugnám, de nem jönnék össze velük.

Akivel összejönnék az a lány szép, de nem öltözik ki khurvának, hanem csak szolidan öltözködik. Az a lány intelligens, lehet vele beszélgetni bármilyen témáról, az a lány humoros, akár szarkasztikus is.

Igen, értelmes nőről álmodom aki még szexuálisan is vonz.

2022. jan. 26. 17:23
 52/110 anonim ***** válasza:
63%
Na jó azért szex téren ne vegyük egy kalap alá a férfit és a nőt, mert nem ugyanaz a műfaj egy nőnek orgazmust csinálni, mint egy férfinak. Az, hogy ki, hogy teljesít csak viszonyítás kérdése. Volt már olyan, hogy agyon ajnároztak egy nőt, hogy milyen jó az ágyban, nekem meg inkább alulról súrolta az átlagost. Mert hát ez is attól függ, hogy ki mit tapasztalt korábban. Love peace
2022. jan. 26. 17:25
 53/110 anonim ***** válasza:
87%

51.-re.

Akkor csak álmodozz! Mi a tökömért nem mész oda egyhez sem?

2022. jan. 26. 17:27
 54/110 A kérdező kommentje:

53

Amint mondtam, arcban kell elsősorban egy 7-es lenni, hogy egyáltalán beszéljenek hozzád.

Meg neten sok nő nagyon ki tud bhaszni amiért rendes és kedves vagy. Azt hiszik szórakozhatnak veled.

2022. jan. 26. 17:28
 55/110 anonim ***** válasza:
100%
Elárulod mi a célod a kérdéssel? Beskatulyaztad magad, hogy a külsőd miatt sose lesz lehetőséged olyan nőt találni, akivel kölcsönös a szimpátia. Mi értelme így a kérdésnek? Nőket akarod szidni?
2022. jan. 26. 18:01
 56/110 anonim ***** válasza:
100%

54

Mit értesz ezen?

"neten sok nő nagyon ki tud bhaszni amiért rendes és kedves vagy. Azt hiszik szórakozhatnak veled."

Hogyan b*sznak ki veled? Hogyan szorakoznak veled?

2022. jan. 26. 18:03
 57/110 anonim ***** válasza:
100%

Oldalakon keresztül őrjöng és k.rvázza a nőket, és azt hiszi azért nem kell nekik mert túl kedvesrendes 🤦 Na én itt rendesen kiégtem.

Mondjuk ez itt gyakori probléma. Hímsoviniszta, nőket gyalázó hímneműek (nem férfiak) hiszik magukat rendesnek, akik nem így gondolják azok k.vák. Hihetetlen. Én már nem hiszem el hogy ez nem trollkodás, mert egyszerűen nem létezhetnek ennyire degenerált emberek. Vagyis igen, de a zártosztályon, nem szabadlábon.

2022. jan. 26. 18:09
 58/110 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg sótlan és nulla humorérzékű srác lehetsz.
2022. jan. 26. 18:14
 59/110 A kérdező kommentje:

55

Ilyesmi. Legszívesebben a sorsnak intenék egyet be, mert nem kérdezik meg, hogy meg akarsz születni ilyen és ilyen feltételek mellett vagy sem. Nyilván nemet mondtam volna. Aztán meg el kell viselnem ezt a sok szhart. És sajnos azon kapom magam, hogy a nőket szidom, pedig ők is csak követik az ösztöneik, magatehetetlenek.

2022. jan. 26. 18:41
 60/110 A kérdező kommentje:

56

Úgy, hogy hamis reményeket adnak, hagyják, hogy teperj, kínlódj, de sosem gondolják komolyan, hogy valaha találkozzanak veled.

2022. jan. 26. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!