Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vissza szerezhetem meg az ex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza szerezhetem meg az ex barátnőmet ha ő mást szeret?

Figyelt kérdés

Van egy srác az exem életében.

Az exem 20éves a pali 36.

A paliról érdemes tudni hogy Nagyon sok kapcsolata van,szinte bárkire képes a hatni a srác,nem számít a kor!Dolgoztam vele régen (4-5évvel ezelőtt) és a meló helyen a 18évestől kezdve a 45éves nőig bárkit le fűzött. A gyárban a női munkaerőből az 50-60% meg volt a palinak egy éven belül simán! A többivel meg egyszerűen komoly szinten jóban volt!

Az exem szerint hihetetlen jó méreti vannak és k***va jó vele a szex is!

Szerinte vicces kötözködő és szimpatikus pali is egyben! Teljes mértékben szerelmes belé de a palinak akadt egy jobb és most mosoly szünet van köztük 1,5-2honapja. Ez idő alatt akárhogyan próbálkoztam nálla nem érdekkel öt! Nem akar engem pedig én szerelmes vagyok még mindig belé! Hogyan lehetnék jobb a nőnél és hogy érhetnék el hogy szerelmes legyen belém ???

Ha nagyon akarnám le fekudne velem épp de semmi több sőt ha le kapom azaz kezdeményezek akkor is azt érzem hogy ő tapasztaltabb és semmit nem érek nála!

Tudom hogy vége de szeretném ha újra kezdenénk és olyan lenne mint az elején! Pont úgy nézne rám mint akkor rég! Kivitelezhető ez még?

2022. jan. 26. 08:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Hallottàl màr a veszett fejsze nyelèről? Na ez pont az.

Keress egy màsik csajt

2022. jan. 26. 08:40
 2/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nem csak hallottam róla de benne is vagyok. A csaj a pasi előtt is teljesen érzelem nélkül viselkedett velem. Amióta van azóta pedig abszolút nem érdeklem.
2022. jan. 26. 08:43
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez a hajó elment. Ráadásul ha vissza is jönne hozzád, várhatóan újra szakítani fog, ha valami falu bikája bőg a határban. Jó neked ez?
2022. jan. 26. 08:50
 4/13 anonim ***** válasza:
4%

Felteszem màshogy a kèrdèst.

Te hozzà tudnàl úgy nyúlni jó èrzèssel hogy valaki màs "hasznàlta" miközben tudta, hogy te szereted, meg vele akarsz lenni? Aki eldobott egy màsik faszi miatt? Tudnàl ezentúl szerelmesen viselkedni vele?

2022. jan. 26. 08:50
 5/13 A kérdező kommentje:

Sajnos nem a faszi miatt dobott!A faszi azután jött csak.

Viszont ott a kedves 4-es mivel tudta jól hogy szeretem és mással volt eközben. De ez miatt nem hibáztatom mivel nem szeret már engem.

2022. jan. 26. 08:55
 6/13 A kérdező kommentje:
Nekem a nő a hiányzik! Pontosan a teste a vágy és azon belül is maga a nő! Ezt valahogy úgy kell el képzelni hogy hiányzik az érzés hogy felnézet rám valahogy úgy hogy én vagyok a nyerő nála. Tudod az a szerelmes nézés és viselkedés is egyben. Közben pont ezeknek az ellenkezőjét kapom! És mivel szerelmes vagyok a kiscsajba ezek a tőle kapott viselkedés formák(kudarcokként élem meg)nálam nagyon elveszik azt a bizonyos ”férfi vagyok érzést” mind az önbizalmat terén mind az életben is. Szóval hogyan engedjem ell ez esetben a csajt ?
2022. jan. 26. 09:00
 7/13 A kérdező kommentje:

És meg annyit hozza tennék hiába vagyok más lánnyal kapcsolatban.

Akármilyen közeli kapcsolatban sem érzem meg annak a közelségét sem mint ha tudom hogy ő a kötelékben van. Lehet kissé beteges ez :D de ez van. Senki nem olyan mint ő!!

2022. jan. 26. 09:01
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én megértem a kérdezőt, túl a harmincon is voltam annyira hülye és reménytelenül szerelmes, hogy visszamentem egy olyan nőhöz, aki többször is megcsalt. De nem éri meg. Egyrészt már sosem lesz ugyanolyan, mint előtte, másrészt újra meg fogja tenni.
2022. jan. 26. 09:20
 9/13 anonim ***** válasza:
ez már kuka
2022. jan. 26. 09:50
 10/13 A kérdező kommentje:
És az itt erre kapott válaszokat is teljesen előnyben részesítem és el is fogadom egyértelműen.
2022. jan. 26. 10:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!