Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Maradi vagyok vagy ez mást is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradi vagyok vagy ez mást is meglepett volna?

Figyelt kérdés
Nem igazán követem a divatot, nem használok instagrammot, tiktokot meg a többi ilyen alkalmazást, így lehet csak nekem fura a dolog. A hétvégén randiztam egy sráccal és géllak volt a körmén. Előtte is találkoztunk és akkor biztos, hogy nem volt ilyen a keze, teljesen ledöbbentem. Azóta már utána olvastam és Byealex kezdte el állítólag ezt a baromságot. Emiatt nem léptem le a randiról, bár őszintén megfordult a fejemben. Beszélgettünk róla és szerinte haladni kell a korral meg ez is olyan önkifejezés, mint pl.a tetoválás. Hát, nem győzött meg, nem is lesz több randink. Nem kifejezetten a szines körme, hanem a gondolkodása miatt. Szerintetek mi vesz rá egy 25 éves (elvileg) hetero pasit arra, hogy így menjen el randira? Nem szeretnék felszínesnek tünni, de nekem ez nagyon nem tetszik.
2022. jan. 25. 12:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
40%

Sem a színeknek, sem a ruháknak, sem a kiegeszítőknek nincsen NEME. A pink nem lány, a kék nem fiú. Csak pink és kék.

Én láttam egy rossmannos pénztáros pasit (lehet meleg volt, nem érdekel), tök jó volt a körme, meg is jegyeztem, hogy ritkán látni ilyen szép zöldet, ami nem libaf.s.

Btw pasik is járnak manikűröshöz, kozmetikushoz, fodrászhoz. Nem lesznek emiatt kiherélve.

2022. jan. 25. 12:56
 2/11 anonim ***** válasza:
20%
24/N, lemaradt
2022. jan. 25. 12:56
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
Ihhh ez beteg. Engem is biztos hogy elijesztene. Politikai korrektség ide vagy oda, vannak férfias és nőies dolgok, a körömlakk az meg valahogy elég taszító tud lenni szerintem egy férfin
2022. jan. 25. 12:57
 4/11 A kérdező kommentje:
#3 Az nem zavart volna, ha rózsaszín vagy lila pulcsiba jön, mert nem vagyok ennyire kiéleződve a dologra. De azért a szines körmök más kategória.
2022. jan. 25. 12:59
 5/11 A kérdező kommentje:
Jajj, bocsánat az #1nek szólt a válaszom.
2022. jan. 25. 13:00
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nem megyünk el ilyen irányba, hogy ez teljesen hétköznapi dolog lesz. Nem zavar, hogy van pár kivétel, habár nekem sose kéne géllakkos pasi.
2022. jan. 25. 13:24
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én teljesen elfogadom ha egy ember másképp gondolkodik mint én, ahogyan az eltérő nemi identitást is. A ruhák színe és kinézete sem érdekel, sőt az sem, ha egy pasi körmöshöz jár, mármint csak sima körömápolási céllal. Viszont megmondom az őszintét, engem kissé lelombozna az, ha a pasimnak festve lenne a körme. Együtt választanánk ki, hogy milyenre csináltassa legközelebb? Vagy együtt mennénk körmöshöz? Mi lenne, ha utána meg a sminkemet szeretné elkérni?

Ismétlem, nekem nincs bajom azzal, ha valaki ezt csinálja. Csak nekem a férfias férfiak jönnek be, és számomra ez már nem férfias. Az határozottan bátor és kemény dolog, ha nyiltan fel meri vállalni, hogy neki ez tetszik, de ha ránéznék a cuki kis zöld körmére, hát sajnos nekem az abszolút hangulatromboló lenne...

Maradi vagy, az tuti,de ez szerintem nem egy negatív dolog. Annyira gyorsan fejlődik a világ, hogy nehéz ezzel lépést tartani, érthető, ha nem tudsz mindent feldolgozni. Nem passzoltatok össze, ez van. Majd mindketten találtok magatokhoz valót :)

Ameddig nem szólsz be neki és alázod meg őt nyilvánosan addig szerintem semmi baj

2022. jan. 25. 14:17
 8/11 anonim ***** válasza:

Ez csak korszak.

30 évesen már nem fogja festeni

2022. jan. 25. 15:35
 9/11 anonim ***** válasza:
43%
Hosszú hajú pasik is vannak mióta világ a világ, miért ne lehetne géllakkja? Legalább igényes. Jobb lenne egy mocskos, rágottkörmű pasi?
2022. jan. 25. 16:18
 10/11 anonim ***** válasza:
29%

A divat változik... az elmúlt kb. 1 évben többször láttam lakkozott körmű pasit (mindegyiken diszkrét, sötét szín volt).

25 évvel ezelőtt kivétel volt a fanszőrzet igazítása férfiaknál és a nők is csak a bikinivonalt igazították, ma az a normális, ha mintásra vagy nyírva.

A körömlakkot is meg fogjuk szokni :)

2022. jan. 25. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!