Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A férfiak nem szeretik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak nem szeretik az erős nőket?

Figyelt kérdés

Vezető pozíciókban dolgozom, mellette képzem magam, sok barátom van. Azonban a férfiak terén nem vagyok sikeres, jelentkező mindig van, azonban amikor kapcsolatra kerül a sor, már sokszor kiderült, hogy a férfi nem tud hozzám kötődni, pedig igyekeztem figyelmes, törődő, tisztán kommunikáló lenni.

Nem tudom, én fogok-e ki mindig ilyeneket, vagy nekem kéne változtatnom valamin.

2022. jan. 22. 10:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
71%

Csak pisis volt akivel ismerkedtel.

Keresd hozzad hasonlot

2022. jan. 22. 10:36
 2/19 anonim ***** válasza:
63%

Nem szeretik! Egyreszt azok főleg nem, akik kevesebbet keresnek. (Én sem tudnek rajuk ferfikent nezni)

Másreszt, akik akarnak ugyan gyereket, és normálisan keresnek, ők ugyancsak nem szeretik az eros noket...ők ugy kepzelik el a csaladi eletet, h te felbaszod a karrieredet, otthon maradsz a gyerekkel, és MINDENT is egyedul csinálsz, ő meg lapatolja haza a pénzt!

2022. jan. 22. 10:39
 3/19 anonim ***** válasza:
80%
Nem hinném, hogy az a baj, hogy vezető pozícióban vagy. Nekem a beosztás meg a kereset másodlagos. Lehet csak a rossz emberekkel sodor össze a sors. 34f
2022. jan. 22. 10:48
 4/19 Noren1989 ***** válasza:
93%

Én pl az erős paprikát sem.

Másfelől vélhetően nem teljesíted a klasszik női szerepet, szóval ez lehet a friciknél a gond/megfogalmazatlan elvárás.

Keresgélj tovább.

2022. jan. 22. 10:49
 5/19 anonim ***** válasza:
42%

Az elején ne mondd el mi a foglalkozásod csak korvonalakban

Majd menet kozben aprankent kiderul

2022. jan. 22. 11:08
 6/19 anonim ***** válasza:
77%
Nekem az a megfigyelésem, hogy a hozzád hasonló nők nagyon határozottak és szókimondóak. Ez sok férfit elijeszt, bunkónak gondolhatnak. Illetve kompromisszumképtelen hajcsárnak.
2022. jan. 22. 11:09
 7/19 anonim ***** válasza:
70%
Féltik azt az ici-pici férfiasságukat:D
2022. jan. 22. 11:16
 8/19 anonim ***** válasza:
88%

Sajnos ezt így látatlanban igen nehéz megmondani, de elmondom a saját tapasztalataimat.

26/N vagyok.

A pasik soha nem közeledtek felém, vagy ha igen, nem alakult ki kötődés. Aztán az utóbbi 2 évben tapasztalom, hogy ha közeledtek is akkor azt igen bunkó, lekezelő módon tették. Aztán amikor kinyitottam a számat, és rájöttek, hogy értelmes, olvasott, tanult ember vagyok, meglepődtek (igen, az egyikkel erről beszéltem).

Amit tudni kell rólam: kívülről egy nagyon domináns nőnek tűnök rengeteg ember szerint, belül amúgy pedig introvertált vagyok. Sokan ezt nem tudják hova tenni, és nem egy ismerősöm mondta, hogy az elején "tartott" tőlem.

Az emberi személyiség elég komplex, azért mondom, hogy rengeteg dolog állhat a háttérben.

-Lehet túl domináns vagy

-Lehet szimplán rossz embereket fogsz ki

-Lehet valami olyan, aminek nem vagy tudatában

Mindenesetre ne görcsölj rá, tényleg segít.

2022. jan. 22. 11:21
 9/19 anonim ***** válasza:
27%

Hatossal és hetessel értek egyet erős nőként. Sőt a 6-osban van valami, mégha lehet, hogy te nem is veszed észre.

Igen, nem szeretnek minket, de remélem, hogy neked nagyobb szerencséd lesz, mert nekem többek közt ezért sincs már 3 éve senkim. Pedig én azt el se mondom, hogy "középvezető" beosztásban vagyok, sőt ha a munkámmal kapcsolatban kérdeznek, szinte csak olyat mondok, ami alapján kis irodistának gondolnak.

2022. jan. 22. 11:22
 10/19 anonim ***** válasza:
21%
6-os vagyok, mérnök férfiként találkozom viszonylag gyakran ilyen erős nőkkel. Nem nőies, tetszik vagy sem., és egy férfi még mindig NŐ-t keres.
2022. jan. 22. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!