Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találnak valamikor maguknak barátot?
Van 2 barátnőm.
10 éve hárman a legjobb barátnők vagyunk. ismerem őket mindennél jobban. De félek, hogy későn jönnek rá, hogy szükségük van fiúra.
Nekem volt egy barátom, nagyon jóba lettek vele meg a haverjaival is tökre elhülyéskedtünk minden de mikor megkérdeztem őket aztmonták haggyál már. folyton azt hajtogatják, hogy nemlessz esküvőjük és hogy gyereket se akarnak. Egyik a sztárokért van oda és rendes pasik nem érdeklik. Másik bnőmet viszont érdekli a pasik de nem tudna eggyikre se többre gondolni "tetszésnél" multkor elköszöntem volna barátomtól a lányok meg addig vártak és néztek ő meg adott egy szájra puszit és aztmondták : "fúúúj. ha előre szóltok akkor elfordulok".
féltem őket :s
Gyarekesek oszt annyi...
Majd ha felnőnek, talán lesz valakijük.
bocsika a fogalmazásért :'D nemvagyok jó fogalmazó.
amugy én 14 bnőim meg 15, 15 :D
16:15
nem értem mi bajod van. szerintem egy 14-15 éves már nem olyan gyerek mint egy 10 éves. változnak az idők.
"nem értem mi bajod van. szerintem egy 14-15 éves már nem olyan gyerek mint egy 10 éves."
- Ez igaz. De egy 14-15 éves, nem is olyan, mint egy 18-20...
Egyébként egy kicsi lenézést érzek benned a barátnőid irányába. Azért mert Neked van barátod, nem kötelező, hogy nekik is legyen. Ők még nem akarnak pasit, Te meg már csókolozol a barátoddal, és? Mindenkinek más a jó. Még akkor is, ha jó barátságban vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!