Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írtam egy pasinak egy üzenetet. Ez gáz?
Figyelt kérdés
Ma írtam egy pasinak facebookon, hogy mi újság van vele, régen beszéltünk.
(Azért írtam mert tetszik, de nem akarom, hogy feltétlenül megtudja, csak annyit hogy jófejnek gondoljon, hogy érdeklődök utána :D )
Most ez így ciki? Fiúk ti mit gondolnátok egy ilyen esetben?
2010. szept. 9. 09:41
11/11 anonim válasza:
Az is lehet hogy van sokkal jobb dolga is minthogy a te leveledre válaszolj és ha ennyire rágódsz ezen na az a ciki nem pedig az hogy írtál neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!